Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις από τις υπηρεσίες ασφαλείας

Ρωσία:  Δυνάμεις της Βάγκνερ έχουν μπει στο Ροστόφ, ενώ κατέρριψαν ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις από τις υπηρεσίες ασφαλείας
AP
1'

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν «ενημερώνεται συνεχώς» για την εξέλιξη της κατάστασης μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Βάγκνερ ότι προχωρά σε ένοπλη εξέγερση, έκανε γνωστό το Κρεμλίνο.

«Οι ειδικές υπηρεσίες, οι υπηρεσίες επιβολής της τάξης, δηλαδή το υπουργείο Άμυνας, η FSB, το υπουργείο Εσωτερικών, η Εθνική Φρουρά, ενημερώνουν συνεχώς τον πρόεδρο για τα μέτρα που λαμβάνονται να να εφαρμοστούν οι οδηγίες που τούς δόθηκαν», δήλωσε σε ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ο εκπρόσωπος της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας, που χθες στασίασε εναντίον του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες πως μαχητές του κατέρριψαν ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο.

«Ελικόπτερο άνοιξε πυρ εναντίον πολιτικής οχηματοπομπής, καταρρίφθηκε από μονάδες της Βάγκνερ», ανέφερε ο Γεβγκένι Πριγκόζιν σε ηχητικό μήνυμά του που μεταφόρτωσε στην πλατφόρμα Telegram, χωρίς να διευκρινίσει πού ακριβώς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή