Ρίτα Όρα: Έδειξε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της στο Βερολίνο και εντυπωσίασε

Η Ρίτα Όρα φωτογραφήθηκε με ένα εντυπωσιακό ριγέ σύνολο στη διάρκεια της περιοδείας της στο Βερολίνο
H Ρίτα Όρα
Ιnstagram
2'

Η Ρίτα Όρα δε χάνει ευκαιρία να επιδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της στα social media. Σε μία νέα σειρά από στιγμιότυπα πόζαρε με ένα ριγέ εντυπωσιακό σύνολο που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά, εν μέσω της περιοδείας της στο Βερολίνο την Τρίτη.

Η 32χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα αποκαλυπτικό crop top με ψηλό λαιμό, το οποίο συνδύασε με μια ασορτί φούστα και φωτογραφήθηκε σε ένα μπαλκόνι, καθώς ο ήλιος έδυε. Η ποπ σταρ εργάστηκε σκληρά για να προωθήσει τo νέo της single, Don't Think Twice.

Η Ρίτα τραγουδά οτι «ποτέ δεν ένιωσε πιο ζωντανή» από ό,τι όταν ο σύζυγός της σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι «την είδε γυμνή» για πρώτη φορά. Είναι το τρίτο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ της, You and I, που εξερευνά το ερωτικό ταξίδι του διάσημου ζεύγους.

Η Ρίτα λέει για το τραγούδι: «Το Don't Think Twice» σημαίνει να μην σκέφτεσαι δύο φορές και να «βουτάς» μέσα στη σχέση ,ρομαντικά. «Ζεις μόνο μία φορά, οπότε πρέπει πραγματικά να αδράξεις τη στιγμή και να μην σε κρατούν πίσω από σκέψεις για το τι μπορεί να συμβεί ή να μην συμβεί».

Η τραγουδίστρια του Anywhere και ο 47χρονος σύζυγός της χορεύουν στο δάσος στο δραματικό μουσικό βίντεο. Το μουσικό promo - το οποίο σκηνοθετεί επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ Γουαϊτίτι «συνδέεται με όνειρα, εφιάλτες και τον κόσμο των πνευμάτων και την εμφανίζει παγιδευμένη σε ένα απόκοσμο δάσος μέσα σε έναν δυστοπικό κόσμο».

Η Ρίτα Όρα δήλωσε πρόσφατα ότι το άλμπουμ αντικατοπτρίζει πόσο έχει «μεγαλώσει» τα «προηγούμενα χρόνια». Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι το να συνυπογράψει από κοινού το You and I την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ έχει αλλάξει στη ζωή της.

Στη στήλη Bizarre της εφημερίδας The Sun, η Rita είπε: «Τα τελευταία χρόνια μεγάλωσα. Η ζωή μου εξελίχθηκε. Άρχισα να κρατάω σημειώσεις και αυτές οι σημειώσεις έγιναν τραγούδια. Αν είσαι ευάλωτος με τα τραγούδια σου, πρέπει να είσαι ειλικρινής. «Αυτό το άλμπουμ σημαίνει πραγματικά πολλά για μένα. Είναι σαν το ημερολόγιό μου των τελευταίων ετών, είναι ο ήχος μου και αισθάνομαι τόσο αληθινά για μένα και για το ποα είμαι σήμερα».