Iσραήλ: Δεκάδες μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας

Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις δήλωσαν ότι σκότωσαν «δεκάδες» μαχητές της Χαμάς κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς εντείνουν τις χερσαίες επιχειρήσεις της στη Γάζα.

Iσραήλ: Δεκάδες μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας
1'

Ο ισραηλινός στρατός τόνισε στην ανακοίνωσή του: «Κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τρομοκράτες στη Λωρίδα της Γάζας, τα στρατεύματα του IDF σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες που εγκλωβίστηκαν σε κτήρια και σήραγγες και επιχείρησαν να επιτεθούν στα στρατεύματα.

«Σε ένα περιστατικό, ένα αεροσκάφος του Ισραηλινού Στρατού, καθοδηγούμενο από επίγεια στρατεύματα του Ισραηλινού Στρατού, χτύπησε μία βάση μέσα σε ένα κτήριο που ανήκει στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, με πάνω από 20 τρομοκράτες της Χαμάς μέσα σε αυτό.

Επιπλέον, τις τελευταίες ημέρες, ο Ισραηλινός Στρατός έπληξε πάνω από 600 τρομοκρατικούς στόχους, ανάμεσά τους αποθήκες με όπλα, δεκάδες θέσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων, καθώς και κρησφύγετα και σταθμούς που χρησιμοποιούνται από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα στρατεύματα του IDF εντόπισαν ένοπλους τρομοκράτες και μια θέση εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων στην περιοχή του Πανεπιστημίου Al-Azhar και καθοδήγησαν ένα μαχητικό αεροσκάφος για να τους χτυπήσει».

Sky News

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή