Γάζα: Γενέθλια υπό τον ήχο βομβαρδιστικών - Η νίκη της ζωής στη φρίκη του πολέμου

Μία μητέρα προσπάθησε να οργανώσει πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της στην πολιορκούμενη Γάζα. Μια στιγμή ξεγνοιασιάς μέσα στη φρίκη του πολέμου. 

Γενέθλια στην πολύπαθη Γάζα
Γενέθλια στην πολύπαθη Γάζα
1'

Ο χρόνος πάγωσε για λίγο στην πολύπαθη Γάζα και το ρολόϊ γύρισε πίσω σε στιγμές χαράς, όπως δείχνει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου. Μια μητέρα προσπάθησε να δημιουργήσει μία στιγμή...καθημερινότητας εν μέσω των συνεχιζόμενων ισραηλινών βομβαρδισμών κατά στόχων της Χαμάς, διοργανώνοντας ένα οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Quds News Network όλη η οικογένεια τραγουδά στην μικρή εορτάζουσα, ενώ στο βάθος ακούγονται ήχοι από αεροπλάνα και βόμβες.

Ανήσυχα τα μέλη της πολύτεκνης οικογένειας στρέφουν το βλέμμα τους προς τους ήχους της καταστροφής την ώρα που η μητέρα προσπαθεί απτόητη να συνεχίζει να τραγουδά και να χτυπά παλαμάκια, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Σε μία άλλη εικόνα από τον τόπο της τραγωδίας, μία άλλη μητέρα προσπαθεί επίσης να κάνει τα παιδιά της να ξεχαστούν, προσφέροντάς τους μία απλή, καθημερινή φροντίδα, πολύτιμη για τις αθώες ψυχές.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή