Ισραήλ: Νεκρός στη Γάζα υποψήφιος εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision το 2024

Ο 26χρονος σκοτώθηκε στη Λωρίδα της Γάζας εν μέσω μαχών μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς 

Ισραήλ: Νεκρός στη Γάζα υποψήφιος εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision το 2024
eurovisionfun.com
1'

Νεκρός στη Λωρίδα της Γάζας είναι ο Shaul Greenglick, ένας 26χρονος υποψήφιος του Ισραήλ για εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Jerusalem Post καθώς και του site eurovisionfun.com, που αναπαράγει ειδήσεις σχετικές με την Eurovision, το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ σήμερα ανακοίνωσε τον θάνατο τριών μελών των ενόπλων δυνάμεων στις μάχες που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα. Μεταξύ των νεκρών είναι και ο έφεδρος Shaul Greenglick, ο οποίος λιγότερο από ένα μήνα πριν πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη φάση διαγωνισμού για την ανάδειξη του εκπρόσωπο του Ισραήλ στην Eurovision.

Ο 26χρονος τραγουδιστής, σύμφωνα με το eurovisionfun.com εμφανίστηκε στην οντισιόν με στρατιωτική στολή και θέλησε να αφιερώσει το τραγούδι που ερμήνευσε στους φίλους του που πολεμούν κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την επίθεση της οργάνωσης στο Ισραήλ τον Οκτώβριο, που άφησε πίσω της 1.400 νεκρούς, ενώ εκατοντάδες αθώοι πολίτες απήχθησαν από τα μέλη της.

Ο Greenglick λαμβάνοντας 83% των ψήφων κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του τάλεντ σόου και θα τον βλέπαμε ξανά σύντομα στις οθόνες μας, καθώς αυτή την εβομάδα ολοκληρώνονται οι οντισιόν για την επιλογή εκπροσώπου στην Eurovision.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή