Κέιτ Μίντλετον: «Εργάζεται» από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση - Βιάζεται να αναλάβει καθήκοντα

Η Κέιτ Μίντλετον βιάζεται να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντά της μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγείας της

H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ούλιαμ
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ούλιαμ
ΑΡ
2'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αναρρώνει από μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά δεν θα εγκαταλείψει τα καθήκοντά της και τους υπηκόους της, καθώς φέρεται να εργάζεται ήδη υπό τις οδηγίες των γιατρών της, όπως γράφει η ισπανική Marca.

Η σύζυγος του πρίγκηπα Ουίλιαμ αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, καθώς ανεπιβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες έκαναν λόγο για επιπλοκές στη μετεγχειρητική φάση. Μια πηγή είπε στους Times ότι πρόκειται να μείνει στο νοσοκομείο για να την παρακολουθούν στενά οι θεράποντες γιατροί, αλλά όταν επιστρέψει στο σπίτι της, θα συνεχίσει τα καθήκοντά της όπως αναμενόταν.

Η χειρουργική επέμβαση της ανακοινώθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον, αν και κατέστησε σαφές ότι δεν είχε σχέση με τον καρκίνο πριν δώσει στη δημοσιότητα πρόσθετες λεπτομέρειες. «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση», ανέφερε η δήλωση. «Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και ότι επιθυμεί τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία να παραμείνουν ιδιωτικά.

«Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τα καθήκοντά της. Ανυπομονεί να αναλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα, το συντομότερο δυνατό.»

Η υγεία της Κέιτ είναι σημαντική για το μέλλον

Η νύφη του βασιλιά Καρόλου Γ' θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο στο μέλλον της βασιλικής οικογένειας καθώς είναι παντρεμένη με τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Oυίλιαμ και είναι η μητέρα των παιδιών του.

Όλα τα παιδιά της βρίσκονται στη σειρά διαδοχής για το στέμμα έως ότου ο πρίγκιπας Τζορτζ μεγαλώσει για να αποκτήσει τα δικά του παιδιά, τα οποία στη συνέχεια θα μπουν στη σειρά όπως συνέβη με τα άλλα αδέρφια του βασιλιά Καρόλου, που βρέθηκαν πίσω από τον Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι και τα παιδιά τους .

Έτσι, αν η οικογένεια έχανε ποτέ τη μελλοντική Βασίλισσα της Αγγλίας, θα μπορούσε να οδηγηθεί σε χάος καθώς θα προσπαθούσε να βρει ισορροπίες στη νέα εποχή, γράφει η La Marca. Μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', το 2022, ανέλαβε καθήκοντα ο γιος της βασιλιάς Καρόλος Γ' με τη σύζυγό του Καμίλα, στο πλευρό του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή