Κέιτ Μίντλετον: Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα φωτογραφία της πριν την μάχη με τον καρκίνο

Για πρώτη φορά η αδημοσίευτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ
Κέιτ Μίντλετον: Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα φωτογραφία της πριν την μάχη με τον καρκίνο
2'

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε την μάχη που δίνει με τον καρκίνο, σκορπώντας παγκόσμια θλίψη.

Το Alocal bed and breakfast μοιράστηκε μια φωτογραφία της πρίγκιπισσας της Ουαλίας και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ, η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός επίσημου ταξιδιού στην Ουαλία τον Απρίλιο του 2023.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ έμειναν στο Duffryn Mawr, μια όμορφη εξοχική κατοικία στην άκρη των Beacons του Brecon, κατά την επίσκεψή τους στις κοιλάδες της Νότιας Ουαλίας και τη Μέση Ουαλία.

Το γλυκό στιγμιότυπο που ανέβηκε στη σελίδα του B&B στο Facebook, στις 27 Απριλίου, έδειξε το βασιλικό ζεύγος να χαμογελά καθώς πόζαρε χαρούμενα με μέλη του προσωπικού έξω από την εκπληκτική ιδιοκτησία.

Ο Γουίλιαμ απεικονίστηκε φορώντας ένα σκούρο παλτό πάνω από ένα πουκάμισο και γραβάτα, ενώ η Κέιτ φόρεσε ένα καρό μίντι φόρεμα Zara και ένα μαύρο παλτό.

FACEBOOK


«Έχει περάσει 1 χρόνος από τότε που καλωσορίσαμε την Κέιτ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο Duffryn Mawr! Με χαρά υποδεχτήκαμε το ζευγάρι για μια νύχτα εδώ όταν επισκέφτηκαν το The Brecon Beacons. Τόσο ευγενικό και φιλικό… », έγραφε η λεζάντα στην ανάρτηση στο Facebook.

Είναι κατανοητό ότι το ζευγάρι έμεινε για μία νύχτα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην ομώνυμη χώρα, δειπνώντας στο The Bluebell Country Inn, ένα μικρό ανεξάρτητο εστιατόριο στην καρδιά του εθνικού πάρκου Bannau Brycheiniog πριν αποσυρθεί στο Duffryn Mawr B&B, που ανήκει στην Bluebell.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ λέγεται ότι ήθελαν να δείξουν την υποστήριξή τους στις μικρές επιχειρήσεις της Ουαλίας και απόλαυσαν τη διαμονή τους στην εξοχική κατοικία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή