Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη έξοδος μετά τις θεραπείες - Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε για πρώτη φορά έξω με την οικογένειά της, ενώ συνεχίζει τις θεραπείες της για τον καρκίνο. Ο μεγάλος της φόβος είναι να μην φανούν οι παρενέργειες και να μην εμφανιστεί αδύναμη μπροστά στο έθνος, αποκαλύπτουν οι οικείοι της

H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
ΑΡ
4'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που ανακοίνωσε δημόσια τη διάγνωσή της με καρκίνο τον Μάρτιο καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Ωστόσο, εθεάθη πρόσφατα έξω με την οικογένειά της, λένε πηγές στο PEOPLE.

Οι νεότερες πληροφορίες λένε ότι δεν θα εμφανιστεί όλο το 2024, αφού έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στη θεραπεία και την ανάρρωσή της, καθώς και στην προστασία της οικογένειάς της. Πληροφορίες ωστόσο λένε ότι υποφέρει από κόπωση, ναυτία και άλλες παρενέργειες της προληπτικής χημειοθεραπείας, προσπαθεί ωστόσο να είναι δυνατή μπροστά στα παιδιά της.

Το τελευταίο διάστημα κάνει κάποιες δημόσιες εξόδους με την οικογένειά της, αλλά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, καθώς το Μπάκιγχαμ όπως και το ίδιο το πριγκιπικό ζεύγος ανησυχούν ιδιαίτερα για το θέμα της ιδιωτικότητας και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κυκλοφορήσει κάποια ακατάλληλη φωτογραφία της, την ώρα που δίνει μάχη με την ασθένεια.

Χιλιάδες ευχές για ταχεία ανάρρωση

Εν τω μεταξύ, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν λάβει «δεκάδες χιλιάδες» ευχές για ταχεία ανάρρωσή της, μέσω επιστολών και δώρων, αναφέρει η Daily Mail. Στις 20 Μαΐου, το Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood δημοσίευσε μια νέα έκθεση σχετικά με την πρωτοβουλία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να βοηθήσουν τους γονείς και τα παιδιά τους, μέρος του έργου της που επικεντρώνεται στη σημασία των πρώτων πέντε χρόνων στη ζωή ενός παιδιού.

Αν και η πριγκίπισσα Κέιτ παραμένει «πλήρως ενημερωμένη» για την πρόοδο του έργου, η τελευταία ανακοίνωση δεν αποτελεί ένδειξη επιστροφής στην εργασία. Δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά της μέχρι να της δοθεί το «πράσινο φως» από την ιατρική της ομάδα, λένε πηγές του παλατιού. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μοιράστηκε μια ενημέρωση για τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στις 10 Μαΐου σε νοσοκομείο στα νησιά Scilly.

«Μπορώ να ρωτήσω πώς είναι η πριγκίπισσα Κέιτ;» ρώτησε η υπεύθυνη του νοσοκομείου Τρέισι Σμιθ σε βίντεο που κοινοποίησε το Sky News. «Είναι καλά, ευχαριστώ», απάντησε ο πρίγκιπας της Ουαλίας. «Υπέροχα και τα παιδιά επίσης;» ρώτησε η Σμιθ. «Τα παιδιά ζηλεύουν πολύ που είμαι εδώ και που δεν είναι κι αυτά μαζί», είπε, καθώς το βασιλικό ζεύγος είναι γνωστό ότι επισκέπτεται τα νησιά στο νοτιοδυτικό άκρο της Αγγλίας με τα παιδιά τους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν και η πριγκίπισσα Κέιτ είπε ότι «πρέπει να επικεντρωθεί στην πλήρη ανάρρωση» στην ανακοίνωση της υγείας της, μπορεί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις όταν αισθάνεται ικανή. «Έχει την εσωτερική δύναμη, την υποστήριξη του συζύγου της και της εξαιρετικής οικογένειάς της, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό, που είναι να ανακτήσει στη δύναμή της», είπε πρόσφατα στο PEOPLE η Άιλσα Άντερσον, πρώην εκπρόσωπος της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Θα επιστρέψει ακόμη πιο παθιασμένη»

Οι πιο οικείοι της διαβεβαιώνουν ότι όταν είναι έτοιμη, θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ. «[Η βασιλική οικογένεια] είναι ευάλωτη αυτή τη στιγμή και θα υπάρξει μια ακόμη μεγαλύτερη εκτίμηση ότι είναι (και οι βασιλείς) ανθρώπινα όντα με αδυναμίες όπως εμείς οι υπόλοιποι», λέει πρώην βοηθός του παλατιού. «Είναι τόσο αφοσιωμένοι στους ρόλους τους. Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι όταν η Kέιτ αναρρώσει πλήρως, θα επιστρέψει ακόμα πιο παθιασμένη»

Τα τρία παιδιά της πριγκίπισσας Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, είναι επί του παρόντος σε σχολικές διακοπές μέχρι τις 3 Ιουνίου. Το ζευγάρι παραδοσιακά περνάει χρόνο μακριά από τα βασιλικά του καθήκοντα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών για να βρεθεί κοντά στα παιδιά αλλά φέτος , η Κέιτ μένει ήδη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο Ουίλιαμ έχει αναβάλει τις περισσότερες εξόδους μέχρι να διεξαχθούν οι γενικές εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιουλίου.

Στις 25 Μαΐου, ο 10χρονος Τζορτζ συναντήθηκε με τον πατέρα του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα