Σοκ στις ΗΠΑ: Ηθοποιός μαχαίρωσε 20 φορές την πρώην αγαπημένη του - Τον συνέλαβαν στα σύνορα

Γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε την πρώην κοπέλα του 20 φορές συνελήφθη στην προσπάθειά του να διαφύγει από τις ΗΠΑ στο Μεξικό
H make up artist που βρήκε τραγικό θάνατο
3'

Ο ηθοποιός Νικ Πασκουάλ ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 20 φορές την πρώην κοπέλα του -βραβευμένη καλλιτέχνη μακιγιάζ του Χόλιγουντ- συνελήφθη στην προσπάθειά του να διαφύγει από τις ΗΠΑ στο Μεξικό. Ο 34χρονος Πασκουάλ, φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της Άλι Σίχορν στο Σανλαντ της Καλιφόρνια γύρω στις 4:30 π.μ. στις 23 Μαΐου και τη μαχαίρωσε πολλές φορές. Η άτυχη κοπέλα υπέστη πολλαπλές τομές στον λαιμό της μαζί με κοψίματα στα χέρια και την κοιλιά της.

Καλλιτέχνις και παραγωγός ειδικών εφέ, γνωστή για τη δουλειά της στα «Rebel Moon» και «Mean Girls» βρέθηκε αργότερα μέσα στην ημέρα από την παρένθετη μητέρα της σε μια φρικτή σοκαριστική σκηνή. «Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να συμβεί σε κανέναν», είπε στο KTLA η Κριστίν Γουάιτ. «Δεν νομίζεις ότι αυτό θα σου συμβεί ποτέ. Την βρήκα και έπρεπε να πάω στην κρεβατοκάμαρα όπου συνέβη», είπε. «Δεν ήταν ωραίο θέαμα».

Η Σίχορν είχε καταθέσει περιοριστικό διάταγμα εναντίον του πρώην της, μέρες πριν από την επίθεση, κατηγορώντας τον ότι της επιτέθηκε σε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ισχυριζόταν ότι ο Πασκουάλ της επιτέθηκε πολλές φορές, χρησιμοποιώντας ζώνη, έσπασε τις πόρτες της, της προκάλεσε διάσειση και τη βίασε.

Ο Πασκουάλ, ηθοποιός με δευτερεύοντες ρόλους σε πολλά έργα, όπως το «Rebel Moon» και το «How I Met Your Mother», έφυγε από τη σκηνή μετά την επίθεση. Η Σίχορν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. Για τον Πασκουάλ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης ύψους 1.075.000 δολαρίων.

Οι αρχές τον συνέλαβαν στο συνοριακό σημείο ελέγχου ΗΠΑ-Μεξικού στη Σιέρα Μπλάνκα, ανακοίνωσε την Τετάρτη το γραφείο του εισαγγελέα της Καλιφόρνια. «Οι σκέψεις μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια είναι με το θύμα σε αυτό το φρικτό περιστατικό», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες, Γκασκόν. «Το γραφείο μας, συμπεριλαμβανομένου του Γραφείου Υπηρεσιών Θυμάτων, επεκτείνει την υποστήριξή μας και τους πόρους μας καθώς ξεκινά το μακρύ και δύσκολο ταξίδι της θεραπείας τόσο από το σωματικό όσο και από το συναισθηματικό τραύμα που της προκλήθηκε».

«Αυτό το αποτρόπαιο περιστατικό είναι μια έντονη υπενθύμιση των κινδύνων της ενδοοικογενειακής βίας», πρόσθεσε ο Γκασκόν. «Θα διασφαλίσουμε ότι το άτομο που είναι υπεύθυνο για αυτήν την αποτρόπαια πράξη θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του». Ο Πασκουάλ κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων για απόπειρα δολοφονίας, διάρρηξη αλλά και τον τραυματισμό συζύγου, συντρόφου αρραβωνιαστικού, φίλου, φίλης ή γονέα παιδιού.

Κατηγορείται επίσης ότι «προκάλεσε μεγάλη σωματική βλάβη στο θύμα υπό συνθήκες ενδοοικογενειακής βίας». Ο Πασκουάλ θα εκδοθεί στην κομητεία του Λος Άντζελες όπου θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες. Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει τη μέγιστη ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η Σίχορν έχει κάνει «θετικά βήματα για την ανάρρωσή της», έγραψε ο καλλιτέχνης μακιγιάζ Τζεντ Ντόρνοφ στο GoFundMe που έφτιαξε για εκείνη μαζί με μια φωτογραφία της να στέκεται όρθια με τη βοήθεια του προσωπικού του νοσοκομείου.

«Είναι ακόμα ένας πολύ μακρύς δρόμος, αλλά τον αντιμετωπίζει με θάρρος και αποφασιστικότητα», πρόσθεσε. Η 35χρονη έχει δουλέψει σε πολλές δημοφιλείς ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών "Rebel Moon", το μουσικό ριμέικ «Mean Girls» και «Babylon». Έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία για το μακιγιάζ και τα ειδικά εφέ της, ειδικά σε ταινίες τρόμου, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDB.

Η σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην κάλυψη ιατρικών δαπανών και εξόδων αποκατάστασης, έχει συγκεντρώσει πάνω από 90.000 δολάρια, μέχρι νωρίς το πρωί της Πέμπτης.