Κέιτ Μίντλετον: Μυστήριο η επιστροφή της - Θα έχει διαφορετικό ρόλο μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον «μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ» στον προηγούμενο βασιλικό της ρόλο μετά τη θεραπεία  για τον καρκίνο και την περιπέτεια της υγείας της, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ούλιαμ
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ούλιαμ
ΑΡ
2'

Ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον στη βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός μετά τη διάγνωση της με καρκίνο και τη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία ήταν μέχρι πρότινος στο επίκεντρο μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, «ίσως να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο για τον οποίο προοριζόταν πριν», είπε στο Us Weekly, ένας από τους οικείους της.

Η πηγή πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή «επαναξιολογεί τι θα είναι σε θέση να αναλάβει όταν επιστρέψει» αφού υποβλήθηκε σε προληπτικές θεραπείες χημειοθεραπείας για τον καρκίνο. Επιπλέον, ο ειδήμων σε βασιλικά θέματα Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς σημείωσε ότι όταν η Μίντλετον μπορέσει να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα «θα [βασιστεί] σε ιατρικές συμβουλές και όλο αυτό θα είναι «πολύ προσεκτικά ισορροπημένο».

Το δημοσίευμα έρχεται αφότου μια πηγή είπε στην Daily Beast ότι ενδέχεται να μην εμφανιστεί δημόσια ως μέλος της βασιλικής οικογένειας που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ρόλου της για το υπόλοιπο του 2024. Η 42χρονη Μίντλετον έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον Ιανουάριο, όταν υποβλήθηκε σε μια «προγραμματισμένη» επέμβαση στην κοιλιά που ήταν το σημείο-κλειδί για τον εντοπισμό της ασθένειάς της.

Η βασιλική οικογένεια τήρησε σιγή ιχθύος σχετικά με την υγεία της, καθώς οργίαζαν στο μεταξύ οι θεωρίες συνωμοσίας, οι ισχυρισμοί για προβλήματα στον γάμο τους και οι εικασίες για διαζύγιο του ζεύγους. Η ιδια η πριγκίπισσα έδωσε τέλος στις φήμες στις 22 Μαρτίου όταν αποκάλυψε ότι η απουσία της οφειλόταν σε πρόσφατη διάγνωση καρκίνου. Δεν αποκάλυψε ωστόσο τι είδος καρκίνου έχει.

«Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας», είπε σε βίντεο που ηχογραφήθηκε χωρίς τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, 41 ετών.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έχουν τρία παιδιά: τον Πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8, και τον Πρίγκιπα Λούις, 6 ετών. Καθώς η Μίντλετον παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα τον Απρίλιο και μάλιστα έδωσε μια μικρή ενημέρωση για την υγεία της όταν απάντησε σε έναν πολίτη που έδειξε ενδιαφέρον.

«Ναι, πάμε όλοι καλά», απάντησε. Μια άλλη θετική είδηση κυκλοφόρησε τον Μάιο, με έναν φίλο της Mίντλετον να λέει στο Vanity Fair ότι είχε περάσει η δύσκολη φάση, μετά τη διάγνωσή της με την ασθένεια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή