Τρόμος στη Φλόριντα: Καρχαρίες επιτέθηκαν σε κολυμβητές - Ακρωτηριάστηκε 45χρονη

Σε επιφυλακή οι Αρχές στην Φλόριντα μετά τις επιθέσεις των καρχαριών
Τρόμος στη Φλόριντα: Καρχαρίες επιτέθηκαν σε κολυμβητές - Ακρωτηριάστηκε 45χρονη
2'

Αναστάτωση επικρατεί στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα έπειτα από τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν καρχαρίες σε βάρος τριών κολυμβητών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε βάρος μίας 45χρονης και δύο 15χρονων κοριτσιών με τις αρχές και καλούν τους επισκέπτες της περιοχής να είναι προσεκτικοί.

Η γυναίκα φέρεται ότι έχει ακρωτηριαστεί μέρος του χεριού της, μετά το δάγκωμα καρχαρία που σημειώθηκε την Παρασκευή, στις 13:20 τοπική ώρα, κοντά στην παραλία WaterSound, στην περιοχή South Walton στη βορειοδυτική Φλόριντα.

Οι επιθέσεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών σημειώθηκαν περίπου δύο ώρες αργότερα τέσσερα μίλια πιο ανατολικά, στην παραλία Seacrest, όπου τα δύο 15χρονα κορίτσια, δέχθηκαν επίθεση την ώρα που βρίσκονταν στη θάλασσα με φίλους. Ένα από τα κορίτσια υπέστη «σοβαρά τραύματα στο άνω πόδι και στο ένα χέρι», ενώ το άλλο είχε ελαφρά τραύματα στο ένα πόδι, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.

Οι αρχές είναι σε επιφυλακή και περιπολούν την ακτογραμμή με βάρκες με τις παραλίες να ανοίγουν για το κοινό με μωβ σημαίες που προειδοποιούν για επικίνδυνη θαλάσσια ζωή.

«Παρακαλώ κολυμπήστε προσεκτικά, σεβαστείτε τον Κόλπο, μείνετε ενυδατωμένοι και προσέχετε τους αγαπημένους σας», δήλωσε η πυροσβεστική της South Walton στο X.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Walton δήλωσε στο X το Σάββατο ότι κατά τη διάρκεια περιπολιών, οι αρχές εντόπισαν έναν σφυροκέφαλο καρχαρία μήκους 4,2 μέτρων στην παραλία Santa Rosa - αλλά τόνισαν ότι ήταν «δεν είναι ασυνήθιστο». «Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι οι καρχαρίες είναι πάντα παρόντες στον Κόλπο», είπαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή