Συγκινήθηκε η Τζούλια Ρόμπερτς: «Το μωρό μου είναι σήμερα ένα πανύψηλο... θαύμα 17 ετών»

Η Τζούλια Ρόμπερτς ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο της Χένρι για τα 17α γενέθλιά του, «ανεβάζοντας» μία αξιολάτρευτη φωτογραφία του ως μωρό

H Τζούλια Ρόμπερτς με τον 17χρονο σήμερα γιο της, μωρό
H Τζούλια Ρόμπερτς με τον 17χρονο σήμερα γιο της, μωρό
Instagram
2'

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μία περήφανη μαμά ενός «πανεόμορφου» 17χρονου! Χθες Τρίτη, 18 Ιουνίου, η 56χρονη ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, κοινοποιώντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του ως μωρό στο Instagram. «Απίστευτο που αυτό το μωρό είναι τώρα ένα πανύψηλο 17χρονο θαύμα! Χρόνια πολλά πανέμορφε Χένρι», έγραψε η ηθοποιός δίπλα στη φωτογραφία που την έδειχνε να χαμογελά πλατειά καθώς τον κρατάει στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/p/C8X2j50SvZ5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ρόμπερτς έχει αποκτήσει τον εορτάζοντα με τον σύζυγό της Danny Moder. Οι δυο τους είναι επίσης γονείς των διδύμων Hazel και Phinnaeus, 19 ετών. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον τον Δεκέμβριο, η Ρόμπερτς είπε ότι ο Χένρι είναι το μόνο παιδί που μένει πλέον μαζί τους στο σπίτι αφού τα δύο αδέρφια του πήγαν στο κολέγιο.

roberts.jpg

H oικογένεια της Τζούλια Ρόμπερτς

Ιnstagram

«Νομίζω ότι είναι ένα καλό μοίρασμα. Του αρέσει. Αλλά νομίζω ότι του λείπουν οι δικοί του», είπε ο Ρόμπερτς, σημειώνοντας ότι και τα τρία παιδιά τα πάνε «υπέροχα». Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πιστώνει στην πρώιμη επιτυχία της το γεγονός της οτι μπορεί να είναι μαζί τους καθώς επιτυγχάνουν νέα ορόσημα.

«Όταν είχα την επιτυχία της οικογενειακής μου ζωής και είχα σύζυγο και παιδιά που ήθελαν να μείνουν στο σπίτι, δούλευα 18 χρόνια. Και έτσι ένιωθα ότι είχα την πολυτέλεια. Δεν έπρεπε να διαλέξω το ένα ή το άλλο», είπε στη βρετανική Vogue τον Ιανουάριο. Η ικανότητα να αφοσιώνεται στα παιδιά της είναι κάτι που αποκαλούσε «πολυτέλεια».

«Ήταν εύκολο να σταματήσω την επαγγελματική μου ζωή για να επικεντρωθώ στη ζωή μου στο σπίτι. Και έτσι, επειδή έχω φίλες που έπρεπε να κάνουν ταχυδακτυλουργικά στη δουλειά και να πάνε στην τουαλέτα, και ξέρετε, να βγάζουν γάλα με το θήλαστρο το έζησα όλο αυτό από κοντά», είπε. «Για να μου επιτραπεί η πολυτέλεια να μένω σπίτι και να είμαι με την οικογένειά μου, είχα μια βαθιά ευγνωμοσύνη για εκείνη την εποχή»

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Ρόμπερτς μίλησε στο PEOPLE για μια πρόσφατη ανάμνηση. «Ανακάλυψα μια σειρά με τα παιδιά μου, το The Wonder Years, που δεν είχα ξαναδεί. Και πόσο ανυπομονούσαμε πάντα να βυθιστούμε σε αυτό», είπε στο PEOPLE.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή