Σάλος με διαφήμιση twerking σε γυμναστήριο σχολείου - Γυναίκες χόρευαν με πρόστυχα εσώρουχα

Έρευνα για το προκλητικό βίντεο από τη σχολική επιτροπή 
Σάλος με διαφήμιση twerking σε γυμναστήριο σχολείου - Γυναίκες χόρευαν με πρόστυχα εσώρουχα
1'

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένα διαφημιστικό βίντεο με γυναίκες που κάνουν twerking με πρόστυχα εσώρουχα σε γυμναστήριο γυμνασίου του Νιου Τζέρσεϊ, με μέλη της σχολικής επιτροπής να το αποκαλούν «αποκρουστικό» και «αηδιαστικό».

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, το βίντεο γυρίστηκε, για να προωθήσουν οι μαθητές ένα τουρνουά μπάσκετ διασημοτήτων με το όνομα "Nuttin' But Azz".

Στο συγκεκριμένο spot φαίνονται γυναίκες να χορεύουν προκλητικά, φορώντας πρόστυχα εσώρουχα.

Σε κάποιο σημείο, εμφανίζεται ένας άνδρας ντυμένος σαν διαιτητής στην οθόνη, δηλώνοντας: «Δίνουμε 10.000 $ στην καλύτερη ομάδα από τέσσερις ομάδες».

https://www.instagram.com/reel/C8R1q9eADh-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διαφήμιση για το τουρνουά ήταν παραγωγή του Big Fendi, ενός μουσικού μάνατζερ και διοργανωτή πάρτι, γνωστού για την ανακάλυψη της ράπερ Nicki Minaj.

Αλλά τα πλάνα από τον χορό σε στιλ στριπτίζ εξόργισαν τα μέλη του Συμβουλίου Εκπαίδευσης του Νιούαρκ, τα οποία είπαν ότι δεν έπρεπε να είχε επιτραπεί στο συνεργείο να κάνει γυρίσματα στον συγκεκριμένο χώρο.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό και τα αρχεία του σχολείου, μαζί με τις κάμερες παρακολούθησης, πιθανότατα θα αποκαλύψουν πώς και από ποιον επετράπη η είσοδος στο κινηματογραφικό συνεργείο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή