Ρίτα Όρα: Άφησε ελάχιστα στη φαντασία με ένα χρυσό, μάξι φόρεμα - Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Η Ρίτα Όρα άφησε ελάχιστα στη φαντασία καθώς εμφανίστηκε χωρίς στηθόδεσμο σε μία συναυλία και προκάλεσε ενθουσιασμό στους φαν της
H Ρίτα Όρα
AP
1'

Η Ρίτα Όρα εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα σε χρυσό χρώμα, ενώ παρακολούθησε το συγκρότημα Girls Aloud σε μία αποκλειστική συναυλία στο O2 Shepherd's Bush Empire. Η ποπ σταρ έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς φόρεσε ένα διαφανές φόρεμα χωρίς στηθόδεσμο, ενώ παρακολούθησε τη συναυλία.

Η 33χρονη Βρετανίδα τραγουδοποιός άφησε ελάχιστα στη φαντασία με το διάφανο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες μπότες. Η δημιουργός της επιτυχίας «Poison» μάλιστα δε δίστανε προβάλλει το προκλητικό της σύνολο, ποζάροντας με άνεση και αυτοπεποίθηση πριν απολαύσει τη συναυλία.

Αργότερα, η σταρ εθεάθη σε μια πολύ συγκινητική στιγμή καθώς σκούπιζε τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια ενός φόρου τιμής για την εκλιπούσα Sarah Harding, μέλος της μπάντας Girls Aloud- η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού τον Σεπτέμβριο του 2021. Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της Taika Waititi. Ο 48χρονος σκηνοθέτης απαθανατίστηκε να παρηγορεί την αγαπημένη του σύζυγο καθώς της χάιδευε απαλά το χέρι.

Το συγκρότημα Girls Aloud κατέπληξε το παρευρισκόμενο πλήθος με μια ζωντανή ερμηνεία στο O2 Shepherd's Bush Empire καθώς το εμβληματικό girlband των 90's επανενώθηκε για την περιοδεία The Girls Aloud Show.