Τζάστιν Τίμπερλεικ: Η φωτογραφία της σύλληψής του έγινε... έργο τεχνης

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνελήφθη για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Νέα Υόρκη

Τζάστιν Τίμπερλεικ: Η φωτογραφία της σύλληψής του έγινε... έργο τεχνης
2'

Η πρόσφατη σύλληψη του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης έγινε αντικείμενο πολλών memes, με την φωτογραφία της σύλληψης να γίνεται τώρα έργο τέχνης από τον καλλιτέχνη Godfrey Lohman.

Με τίτλο «Tuesday Night Out Featuring Justin Timberlake», το έργο εκτίθεται στην γκαλερί Romany Kramoris στο Sag Harbor της Νέας Υόρκης και προφανώς έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον.

«Η αντίδρασή μου ήταν "Θεέ μου! Αυτό είναι υπέροχο! Απλά υπέροχο!"» δήλωσε στην ιστοσελίδα Page Six η ιδιοκτήτρια της γκαλερί Romany Kramoris, όταν είδε το δημιούργημα του Lohman για πρώτη φορά. Πρόσθεσε ακόμη ότι «πολλοί άνθρωποι επιστρέφουν όταν το βλέπουν από το παράθυρο». Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 2-3 έργα, στην τιμή των 520 δολαρίων.

Η γκαλερί βρίσκεται στην ίδια περιοχή όπου ο ποπ σταρ έπινε τη νύχτα που συνελήφθη. Τον σταμάτησαν ως ύποπτο για οδήγηση σε κατάσταση μέθης αφότου δεν σταμάτησε σε σήμα STOP. Ο τραγουδιστής παραπέμφθηκε με μία μόνο κατηγορία πλημμελήματος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αφέθηκε ελεύθερος.

«Τα μάτια του ήταν κατακόκκινα και γυάλιζαν, ενώ έβγαινε έντονη μυρωδιά αλκοόλ από την ανάσα του, δεν μπορούσε να εστιάσει την προσοχή του, είχε αργή ομιλία, ήταν σε υπερένταση και δεν είχε καλή απόδοση στα τεστ νηφαλιότητας», αναφέρει η κατάθεση από τους εισαγγελείς, με βάση τις ένορκες καταθέσεις του αστυνομικού που εξέτασε τον Τίμπερλεϊκ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή