Χαρμόσυνα νέα για την Κέιτ Μίντλετον - Ετοιμάζει νέα δημόσια εμφάνιση

Επανεμφάνιση ετοιμάζει η Κείτ Μίντλετον μετά την δημόσια εμφάνιση στα γενέθλια του βασιλά Καρόλου

Χαρμόσυνα νέα για την Κέιτ Μίντλετον - Ετοιμάζει νέα δημόσια εμφάνιση
Αρχείου - AP
3'

Ενώ τα σχέδια της Κέιτ Μίντλετον για το Γουίμπλεντον φέτος παραμένουν ασαφή, το τουρνουά τένις φέρεται να έχει «προορίσει» ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας να μοιράσει τρόπαια στη θέση της.

Στις 8 Ιουλίου, η Telegraph ανέφερε ότι η Birgitte, η Δούκισσα του Gloucester μπορεί να παρουσιάσει τρόπαια στους τελικούς αυτό το Σαββατοκύριακο, εάν η πριγκίπισσα Kate, η οποία συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, δεν είναι διαθέσιμη. Ως προστάτης του All England Lawn Tennis and Croquet Club, ενός βασιλικού ρόλου που έλαβε από τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2016, η πριγκίπισσα Κέιτ φοράει μια ειδική καρφίτσα φιόγκου στο Wimbledon στα χρώματα του κλαμπ (σκούρο πράσινο και μωβ) και παραδοσιακά δίνει βραβεία στους πρωταθλητές.

Η Δούκισσα του Γκλόστερ,είναι παντρεμένη με τον πρώτο ξάδερφο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Ρίτσαρντ, δούκα του Γκλόστερ.

Όπως η Kate, η Birgitte είναι φανατικός οπαδός του τένις. Η Δούκισσα του Gloucester είναι Επίτιμος Πρόεδρος του Lawn Tennis Association για 25 χρόνια, υποστηρίζοντας το κυβερνών σώμα για το τένις στη Μεγάλη Βρετανία.

Στην Γερμανία ο Oυίλιαμ για τον τελικό του Euro 2024

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξακολουθεί να περιμένει το «πράσινο φως» προκειμένου να παραστεί στον τελικό των ανδρών στο Wimbledon την Κυριακή. Ο πρίγκιπας Oυίλιαμ θα λείπει ωστόσο, καθώς ως προστάτης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα μεταβεί στη Γερμανία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας με την Ισπανία στον τελικό του UEFA Euro 2024, που επίσης πραγματοποιείται την Κυριακή.

Η Αγγλία, που παίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Euro, δεν έχει κερδίσει διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966. Η παρουσία του Oυίλιαμ στον τελικό του Βερολίνου θα άφηνε την Κέιτ να «πάει μόνη της» στο Wimbledon, σε μια χρονιά που έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις.

Εκτός από μια εμφάνιση που έκανε στο Trooping the Color στις 15 Ιουνίου, η Κέιτ Μίντλετον πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωση του καρκίνου τον Μάρτιο.

Μια βασιλική πηγή με την οποία επικοινώνησε η Daily Beast είπε ότι η Κέιτ συνεχίζει να έχει «καλές μέρες και κακές μέρες» , αλλά αν μπορέσει να παρευρεθεί στο Wimbledon αυτό το Σαββατοκύριακο, θα το κάνει. Ένας φίλος της Κέιτ είπε επίσης στην The Daily Beast την περασμένη εβδομάδα ότι η Κέιτ «θα ήθελε πολύ» να παρακολουθήσει τον τελικό του τένις».

Θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξέχαστη μέρα στην Αγγλία, δεδομένου ότι τα Τρία Λιοντάρια ετοιμάζουν ήδη σχέδια για πανηγυρική παρέλαση εάν νικήσουν την Ισπανία την Κυριακή. Το μόνο που μένει είναι μια ανακοίνωση για την κατάσταση της Κέιτ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα