Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»

Οι αναρτήσεις των παιδιών του Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα τους

Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»
Αρχείου - AP
2'

Μέσω των social media τα παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησαν όλους όσοι του ευχηθήκαν καλή ανάρρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του κατά τη διαρκεί προεκλογικής του ομιλίας στην Πενσιλβάνια, ενώ ενημέρωσαν το πλήθος κόσμου που εξέφρασε ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ πως είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση.

Αρχικά, η Ιβάνκα Τραμπ ευχαρίστησε τους υποστηρικτές για την «αγάπη και τις προσευχές» μετά τον πυροβολισμό του πατέρα της, ενώ μέσω ανάρτησης η ίδια ευχαρίστησε και τις αρχές επιβολής του νόμου για τη γρήγορη αντίδρασή τους.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τις προσευχές σας για τον πατέρα μου και για τα άλλα θύματα της σημερινής παράλογης βίας στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Είμαι ευγνώμων στη Μυστική Υπηρεσία και σε όλους τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου για τις γρήγορες και αποφασιστικές ενέργειές τους σήμερα. Συνεχίζω να προσεύχομαι για τη χώρα μας. Σε αγαπώ μπαμπά, σήμερα και πάντα», έγραψε.

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ γνωστοποίησε πως μίλησε μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και ανέφερε πως είναι σε «πολύ καλή διάθεση».

«Μόλις μίλησα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και είναι σε πολύ καλή διάθεση. Δεν θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για να σώσει την Αμερική, ό,τι κι αν του πετάξει η ριζοσπαστική αριστερά», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή