Κάμαλα Χάρις: Ποιον θα επιλέξει για αντιπρόεδρο – Τα ονόματα που «παίζουν»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Τζο Μπάιντεν από την κούρσα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, ξεκίνησαν οι νέες ζυμώσεις στον κύκλο των Δημοκρατικών

Κάμαλα Χάρις: Ποιον θα επιλέξει για αντιπρόεδρο – Τα ονόματα που «παίζουν»
Αρχείου - AP
1'

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την κούρσα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, ενώ με νέα ανάρτηση κατέστησε σαφές πως στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των Δημοκρατικών προκειμένου να νικήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους.

Υπό την προϋπόθεση ότι η Κάμαλα Χάρις γίνει και επίσημα η υποψήφια των Δημοκρατικών, πολλά ερωτήματα δημιουργούνται σχετικά με το πρόσωπο που θα ορίσει ως αντιπρόεδρο. Μάλιστα, ήδη τα διεθνή δημοσιεύματα έχουν ξεκινήσει να καταπιάνονται με το εν λόγω θέμα και δεν είναι λίγα τα ονόματα όσων «παίζουν» για τη θέση.

Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ, ο κυβερνήτης της Πενσυλβάνια Τζος Σάπιρο, ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας Ρόι Κούπερ, ο κυβερνήτης του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Γουίτμερ και ο υπουργός Μεταφορών Πιτ Μπούτιγκιγκ.

*Με πληροφορίες απο Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή