Τζένιφερ Άνιστον προς Τζ.Ντ Βανς: «Εύχομαι η κόρη σου να έχει την τύχη να κάνει μία μέρα παιδιά...»

Η Τζένιφερ Άνιστον που έχει μιλήσει δημόσια για την περιπέτειά της με την εξωσωματική γονιμοποίηση επέκρινε τα σχόλια του υποψηφίου αντιπροέδρου των Ρεπουμπλικανών Τζ. Ντ Βανς για τις γυναίκες χωρίς παιδιά  και πρόσθεσε οτι προσεύχεται ότι η κόρη του να «είναι αρκετά τυχερή ώστε να κάνει τα δικά της παιδιά μια μέρα»

H Tζένιφερ Άνιστον
H Tζένιφερ Άνιστον
AP
4'

Η Τζένιφερ Άνιστον είπε οτι «πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει» ότι ο γερουσιαστής Τζ.Ντ.Βανς θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αφού άκουσε προηγούμενα σχόλιά του για τις γυναίκες που δεν έχουν γίνει μητέρες. Γυναίκες όπως η αντιπρόεδρος Kάμαλα Χάρις που δεν έχουν γεννήσει είναι «κυρίες που φροντίζουν γάτες και είναι θλιμμένες στη ζωή τους»

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι… Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να έχει την τύχη να κάνει τα δικά της παιδιά μια μέρα», έγραψε η 55χρονη Άνιστον, η οποία έχει μοιραστεί την προσωπική της ιστορία εξωσωματικής γονιμοποίησης στο παρελθόν, στο Instagram Stories της στην Τετάρτη 24 Ιουλίου. «Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή», ​​συνέχισε η Άνιστον. «Επειδή προσπαθείς να της το πάρεις κι αυτό».

Vance

Η ανάρτηση της Άνιστον περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο οθόνης από ένα tweet της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει ο Βανς τον Ιούλιο του 2021 με τον τότε παρουσιαστή του Fox News, Tάκερ Κάρλσον. Στη συνέντευξη, ο 39χρονος Ρεπουμπλικανός του Οχάιο είπε ότι οι ΗΠΑ διοικούνται από «ένα μάτσο άτεκνες κυρίες με γάτες που είναι δυστυχισμένες με τη ζωή τους και τις επιλογές που έχουν κάνει και θέλουν να κάνουν την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη επίσης».

Ο Βανς, τον οποίο ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ όρισε υποψήφιο αντιπρόεδρό του στις 15 Ιουλίου, ανέφερε στη συνέχεια τη Χάρις, τον Υπουργό Μεταφορών Πιτ Μπούτιτζιτζ και τη βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ. Η Χάρις είναι τώρα υποψήφια για πρόεδρος μετά την αποχώρηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα του 2024.

«Είναι απλώς ένα βασικό γεγονός - κοιτάξτε την Kάμαλα Χάρις, τον Πιτ Μπούτιζιτζ, την Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από άτομα χωρίς παιδιά», είπε ο Βανς στον Κάρλσον. Και πώς είναι λογικό να παραδώσουμε τη χώρα μας σε ανθρώπους που δεν έχουν πραγματικά άμεσο μερίδιο σε αυτήν;».Η Χάρις είναι θετή μητέρα των δύο παιδιών του συζύγου της Νταγκ Έμχοφ, ενώ ο Βανς και η σύζυγός του Ούσα έχουν τρια παιδιά,2 έως 6 ετών.

Η Aνιστον είπε στο Allure τον Νοέμβριο του 2022 ότι ήταν «πραγματικά δύσκολο» να αντιμετωπιζει τις φήμες εγκυμοσύνης που την ταλαιπώρησαν σε όλη της την καριέρα. «Όλα τα χρόνια φημολογίας… Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια... Θα έδινα τα πάντα να μου έλεγε κάποιος "Κάνε κατάψυξη στα ωάριά σου. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου". Απλώς δεν το σκέφτηκα»

Οι φήμες ότι εκείνη και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ χώρισαν επειδή δεν έκαναν παιδιά ή ότι επέλεξε την καριέρα αντί για τη μητρότητα ήταν «απόλυτα ψέματα», είπε η ηθοποιός. Δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ταξίδι της με την εξωσωματική γονιμοποίηση, προσθέτοντας αργότερα, «Εδώ είμαι σήμερα. Το πλοίο απέπλευσε… Πραγματικά νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει άλλο, "Μπορώ;" Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό».

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης στο Allure, μια πηγή είπε στο PEOPLE οτι η γνωστή πρωταγωνίστρια είναι πλέον «ήρεμη» και είναι «πολύ ευτυχισμένη στη ζωή της». Το 2016, ψευδείς αναφορές εγκυμοσύνης ενέπνευσαν την Aniston να γράψει ένα δοκίμιο για την Huffington Post σχετικά με το πόσο «απηυδυσμένη» είναι μαζί τους και τι λέει για αυτούς που τις διέδωσαν.

«Είμαστε πλήρεις με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί. Πρέπει να αποφασίσουμε μόνοι μας τι είναι όμορφο όταν πρόκειται για το σώμα μας. Αυτή η απόφαση είναι δική μας και μόνο δική μας» έγραφε η Άνιστον. «Ας λάβουμε αυτήν την απόφαση για εμάς και για τις νέες γυναίκες σε αυτόν τον κόσμο που μας βλέπουν ως παραδείγματα. Ας λάβουμε αυτήν την απόφαση συνειδητά, έξω από τον θόρυβο των ταμπλόιντ. Δεν χρειάζεται να είμαστε παντρεμένες ή μητέρες για να είμαστε ολοκληρωμένες, να καθορίσουμε το δικό μας "για πάντα" για τον εαυτό μας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή