Τουρκία: Τετραμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε από γέφυρα

Οι στιγμές που το αυτοκίνητο έπεσε από τη γέφυρα καταγράφηκαν από την κάμερα λεπτό προς λεπτό

Τουρκία: Τετραμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε από γέφυρα
2'

Εικόνες από το δυστύχημα στα Άδανα, Τουρκίας, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους μια μητέρα, ένας πατέρας και τα δύο παιδιά τους, λόγω της πτώσης του αυτοκινήτου από τη γέφυρα στη λίμνη του φράγματος, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το ατύχημα συνέβη στις 21 Ιουλίου στη γέφυρα Çatalan στην Τουρκία.

Το αυτοκίνητο το οδηγούσε ο 37χρονος Βεϊσέλ Αϊντογμούς και μέσα ήταν ο 16χρονος γιος του Μπατουχάν, ο 13χρονος γιος του Μετέ και η σύζυγός του Εμινέ Αϊντογμούς.

Οι στιγμές που το αυτοκίνητο έπεσε από τη γέφυρα καταγράφηκαν από την κάμερα λεπτό προς λεπτό. Το αυτοκίνητο φαίνεται να προσπαθεί να κάνει προσπέραση, χωρίς να καταλάβει ότι το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ένα άλλο αμάξι.

Ξεκινάει να κάνει ζιγκ - ζαγκ, ύστερα προσκρούεται στις σιδερένιες μπάρες της γέφυρας και εν τέλη να πέφτει στο νερό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι δύτες της αστυνομίας μετά το ατύχημα, το άψυχο σώμα του 16χρονου βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο.

Ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων προσπαθειών, τα νεκρά σώματα της μητέρας, του πατέρα και του 13χρονου Μέτε βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο 4 ώρες αργότερα, το οποίο βρισκόταν σε βάθος 25 μέτρων.

toyrkia-troxaio-2.jpg

Μετά τη νεκροψία που διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής των Αδάνων, η 4μελής οικογένεια θάφτηκε δίπλα-δίπλα στο κοιμητήριο της περιοχής Kızıllar στην περιοχή Kozan.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή