Ολυμπιακοί Αγώνες: «Φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τον μασκοφόρο της τελετής να είναι γυναίκα

Η ανάρτηση πρωταθλήτριας παρκούρ που πυροδότησε τα σενάρια για το φύλο του μασκοφόρου στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τον μασκοφόρο της τελετής να είναι γυναίκα
1'

Πολλά και διάφορα είναι τα σενάρια που έχουν προκύψει για τον μασκοφόρο λαμπαδηδρόμο στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, στο Παρίσι.

Η απόφαση των διοργανωτών να δώσουν έναν τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποιον που δεν εμφάνισε ποτέ το πρόσωπό του έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων, ενώ δίνουν και παίρνουν οι θεωρίες για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το μάσκα του δρομέα που διέσχισε όλο το Παρίσι μέσα από κτίρια, κάνοντας παρκούρ στις ταράτσες και τρέχοντας στα παβέ της πόλης του Φωτός.

Η τελετή έναρξης όμως ολοκληρώθηκε και το ερώτημα «ποιος είναι τελικά ο μασκοφόρος δρομέας της Ολυμπιακής Φλόγας;» παρέμεινε αναπάντητο. Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι πρόκειται να αποκαλυφθεί στη λήξη των Αγώνων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, τουλάχιστον για την ώρα.

Η ανάρτηση παγκόσμιας πρωταθλήτριας του παρκούρ που έβαλε «φωτιά»

Στο μεταξύ, η 21χρονη Γαλλίδα πρωταθλήτρια του παρκούρ και αθλήτρια της Red Bull, Λιλού Ρουέλ, αναδημοσίευσε ανάρτηση της Le Monde η οποία αναφερόταν στον μασκοφόρο λαμπαδηδρόμο.

Έτσι, έστρεψε όλα τα βλέμματα προς το πρόσωπό της, καθώς μόνο ένας πρωταθλητής του παρκούρ θα ήταν σε θέση να κάνει όσα είδαμε στην Τελετή Έναρξης.

athlitria-parkour.jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή