«Χωριστοί δρόμοι» για Χάρι και Μέγκαν - Τι συμβαίνει

Το ζευγάρι, από το 2020 οπότε και απομακρύνθηκε οικειοθελώς από τους επίσημους τίτλους της βασιλικής οικογένειας, δούλεψε στενά μαζί σε πολλά έργα

«Χωριστοί δρόμοι» για Χάρι και Μέγκαν - Τι συμβαίνει
2'

Σε διαφορετικούς δρόμους κινούνται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, λόγω των απαιτητικών εργασιακών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να περνάει χρόνο μακριά από τη Μέγκαν Μαρκλ αυτό το καλοκαίρι και το ζευγάρι εργάζεται σε ξεχωριστά πρόζεκτ σε διαφορετικές τοποθεσίες και όπως λένε οι «κακές γλώσες» πιθανότατα θα συνεχίσουν τον «χωρισμό» τους αυτό το καλοκαίρι.

Το ζευγάρι, από το 2020 οπότε και απομακρύνθηκε οικειοθελώς από τους επίσημους τίτλους της βασιλικής οικογένειας, δούλεψε στενά μαζί σε πολλά έργα.

Το 2023, αποκαλύφθηκε ότι η Meghan είχε υπογράψει συμφωνία με τον William Morris Endeavour. Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, πέγραψε με την εταιρεία podcasting, Lemonada Media.

Τώρα αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να περάσει λίγο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο αυτό το καλοκαίρι - με τον Χάρι να προγραμματίζει μια επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χάρι θα μπορούσε να δώσει προτεραιότητα σε μια επίσκεψη για να δει τον βασιλιά Κάρολο, με τη Μέγκαν να μην είναι έτοιμη να συνοδεύσει τον σύζυγό της. Ο 42χρονος πιθανότατα θα παραμείνει στις ΗΠΑ με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι, 5 ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 3 ετών, λόγω φόβων για την ασφάλεια.

Χάρι και η Μέγκαν πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσουν τα δικά τους ξεχωριστά έργα εργασίας, με την ημερομηνία κυκλοφορίας και των δύο να παραμένει άγνωστη.

Η Μέγκαν λέγεται ότι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την εκπομπή της, η οποία θα εξερευνήσει «τις χαρές της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας».

Το σόου φαίνεται να συμπληρώνει το νέο lifestyle brand της Δούκισσας του Sussex, American Riviera Orchard.

Όπως και η σύζυγός του, ο Χάρι λέγεται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια εκπομπή με θέμα τον κόσμο του επαγγελματικού πόλο ως μέρος της συμφωνίας τους με το Netflix, αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή