Συγκίνηση για νεόνυμφο ζευγάρι που χόρεψε τον πρώτο του χορό σε καταφύγιο, λόγω ανεμοστρόβιλου

Το συγκινητικό βίντεο με τον γαμήλιο χορό ζευγαριού σε καταφύγιο, λόγω ανεμοστρόβιλου

Συγκίνηση για νεόνυμφο ζευγάρι που χόρεψε τον πρώτο του χορό σε καταφύγιο, λόγω ανεμοστρόβιλου
1'

Η φυγή στο υπόγειο καταφύγιο ενός ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια ενός ανεμοστρόβιλου δεν είναι ακριβώς η διάθεση για έναν ρομαντικό χορό, αλλά αυτή είναι ακριβώς η περίεργη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι 25χρονοι νεόνυμφοι Alex και Sarah Schilke τον Ιούνιο.

Φιλοξενώντας τον γάμο τους στο Grand Geneva Resort and Spa Hotel στο Ουισκόνσιν, ο 25χρονος Άλεξ και η 25χρονη Sarah ετοιμάζονταν να πάνε στην δεξίωση, όταν ξαφνικά εκδόθηκε προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλο στην περιοχή, με αποτέλεσμα, το γαμήλιο πάρτι και οι υπόλοιποι καλεσμένοι του ξενοδοχείου να βρουν καταφύγιο στο υπόγειο του χώρου.

Μια ομάδα αγνώστων άκουσε ότι οι νεόνυμφοι δεν είχαν χορέψει τον πρώτο τους χορό και προσφέρθηκαν να τραγουδήσουν και να παίξουν κιθάρα.

Ένα συγκινητικό βίντεο από κινητό τηλέφωνο δείχνει τον Άλεξ και τη Σάρα να χορεύουν τον πρώτο τους χορό, με ένοικους του ξενοδοχείου να τους φωτίζουν με τους φακούς του τηλεφώνου τους.

Ο Άλεξ και η Σάρα γνωρίστηκαν πριν από τεσσεράμισι χρόνια όταν σπούδαζαν επιστήμη υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin–Eau Claire.

Ο Άλεξ έκανε πρόταση γάμου στη Σάρα και το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 15 μήνες προγραμματισμού. Θα μπορούσαν να είχαν περάσει 15 χρόνια και πιθανότατα δεν θα είχαν ακόμη σχέδια έκτακτης ανάγκης για ειδοποιήσεις για ανεμοστρόβιλους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή