Κέιτ Χάντσον: Βρέθηκε στην Αθήνα και δήλωσε εντυπωσιασμένη - «Απολύτως ονειρικό»

Η αγάπη της Κέιτ Χάντσον για τη χώρα μας είναι γνωστή και την επιβεβαίωσε με τη νέα της ανάρτηση από τις διακοπές της στην Αθήνα

Κέιτ Χάντσον: Βρέθηκε στην Αθήνα και δήλωσε εντυπωσιασμένη - «Απολύτως ονειρικό»
1'

Ακόμα μία σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές της.

Πρόκειται για την Κέιτ Χάντσον, η οποία είναι γνωστό ότι τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την χώρα μας, αφού επισκέπτεται την Σκιάθο σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί στο νησί και μαζί με την μητέρα της Γκόλντι Χον.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Ντάνι Φουτζικάουα, τα παιδιά τους, τον αδελφό της και άλλους συγγενείς επισκέφθηκαν την Αθήνα, όπου όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτηση στο Instagram πέρασαν ονειρεμένα.

Η 45χρονη εξήγησε ότι όσες φορές έχει βρεθεί στην Ελλάδα, δεν έχει μείνει στην Αθήνα για πάνω από ένα βράδυ, όμως αυτή τη φορά κατάφερε ακόμα και να επισκεφθεί τον Παρθενώνα, κάτι που ήθελε διακαώς να κάνει.

«Απολύτως ονειρικό! Για όσους με ακολουθείτε, ξέρετε πόσο πολύ αγαπάω την Ελλάδα! Δεν έχω μείνει ποτέ στην Αθήνα για πάνω από ένα βράδυ και το ξενοδοχείο είναι αδιανόητο και οι ιδιωτικές κατοικίες ήταν τόσο εντυπωσιακές! Είδα τον Παρθενώνα που ήταν στην λίστα μου και η Ράνι και εγώ είχαμε το πρώτο μας σπα μαζί, από το οποίο θα μοιράστώ λίγο σε άλλη ανάρτηση. Ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε από την παραμονή της στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/C-JWOgiSYzv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή