Η πρόβλεψη του Νοστράδαμου που επαληθεύτηκε και δεν το κατάλαβε κανείς

Η προφητεία του Νοστράδαμου που επιβεβαιώθηκε το 2024

Η πρόβλεψη του Νοστράδαμου που επαληθεύτηκε και δεν το κατάλαβε κανείς
3'

Παγκόσμια ανατριχίλα προκαλεί η επιβεβαίωση της προφητείας του Νοστράδαμου μέσα στο 2024.

Ο ίδιος είχε δει πολλές από τις προφητείες του από το βιβλίο του Les Prophéties να πραγματοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

Λέγεται ότι είχε προβλέψει με ακρίβεια την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τον πυροβολισμό του προέδρου Τζον Φ Κένεντι, την έναρξη της πανδημίας του Covid και ακόμη και την κρίση κόστους ζωής του 2022.

Και τώρα φαίνεται ότι μια από τις προβλέψεις του για το 2024 έγινε πραγματικότητα, με θανατηφόρες συνέπειες. Σε μια πρόβλεψη για φέτος, έγραψε: «Η ξηρή γη θα γίνει πιο ξερή και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες όταν την δούμε» και αυτό φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με αυτό που συνέβη στην Ινδία και την Κίνα, όπου οι φρικτές πλημμύρες σκότωσαν περισσότερους από 200 ανθρώπους, λίγες μέρες μετά την καταγραφή έντονου καύσωνα.

Αυτή την εποχή του χρόνου είναι η εποχή των μουσώνων και των τυφώνων στην Ασία, και η κλιματική αλλαγή έχει εντείνει τέτοιες καταιγίδες. Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις και πλημμύρες με θανάσιμες συνέπειες.

Στην Ινδία, 194 σκοτώθηκαν και 187 εξακολουθούν να αγνοούνται μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έστειλαν χείμαρρους λάσπης και νερού σε κτήματα τσαγιού και χωριά στην πολιτεία Κεράλα, στη νότια Ινδία νωρίς την Τρίτη, καταστρέφοντας γέφυρες και ισοπεδώνοντας σπίτια.

Και ο τυφώνας Gaemi κατηγορήθηκε για περισσότερους από 30 θανάτους στις Φιλιππίνες και 10 στην Ταϊβάν καθώς διέσχισε τον δυτικό Ειρηνικό την περασμένη εβδομάδα, αλλά ήταν ακόμα θανατηφόρος μετά την εξασθένηση σε μια τροπική καταιγίδα στην Κίνα.

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2024

Τι προβλέπει όμως ο Νοστράδαμος για το 2024; Αν οι προβλέψεις του είναι σωστές, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από σημαντικά και ανησυχητικά γεγονότα. Μεταξύ αυτών, ένας πόλεμος στην Κίνα ξεχωρίζει ως μια ιδιαίτερα ανησυχητική πιθανότητα. Επιπλέον, υπάρχουν προβλέψεις ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα εκθρονιστεί, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλες αναταραχές στη βρετανική μοναρχία.

Οι περιβαλλοντικές καταστροφές κατέχουν επίσης εξέχουσα θέση στις προφητείες του. Ο Νοστράδαμος έγραψε: «Η ξηρή γη θα γίνει πιο ξερή, και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες», υποδηλώνοντας ένα μέλλον που θα χαρακτηρίζεται από σοβαρές ξηρασίες και καταστροφικές πλημμύρες.

Άλλες προβλέψεις περιλαμβάνουν τον πιθανό θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου και την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Αυτές οι δυσοίωνες προβλέψεις συμβάλλουν σε μια αίσθηση ανησυχίας, καθώς πολλοί ανησυχούν για την πιθανότητα μιας τόσο σημαντικής παγκόσμιας αναταραχής.

Η προφητεία του για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο «προφήτης», με το όνομα Michel de Nostredame, έχει δει πολλές από τις προφητείες του από το βιβλίο του «Les Prophéties» να πραγματοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

Λέγεται ότι είχε προβλέψει με ακρίβεια την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τον πυροβολισμό του προέδρου Τζον Κένεντι αλλά και την έναρξη της πανδημίας του Covid.

Τώρα ο Νοστράδαμος φαίνεται να είχε άλλη μια επιτυχημένη πρόβλεψη. Γράφοντας για το 2024, είπε: «Ο κόκκινος αντίπαλος θα χλωμιάσει από τον φόβο, θέτοντας τον μεγάλο Ωκεανό σε τρόμο».

Η πρόβλεψη θεωρείται επίσης ότι σχετίζεται με τις εντάσεις μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν, αλλά έχουν εξεταστεί και οι πρόσφατες επιθέσεις των Χούτι σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ωστόσο, οι... ειδικοί μελετητές του Γάλλου αναφέρουν πως πιθανότατα τα γραφόμενα να απασχολούν το Ιράν και το Ισραήλ, κάτι το οποίο φυσικά είναι αναπόδεικτο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
17:13ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Όλυμπο