Σοκ στην Τουρκία: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου (Πολύ σκληρές εικόνες)

Η δολοφονία της γυναίκας καταγράφηκε σε βίντεο - Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη

Σοκ στην Τουρκία: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου (Πολύ σκληρές εικόνες)
Twitter / X
2'

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα ήταν οι κάτοικοι στη συνοικία Αρναβούτκιοι της Κωνσταντινούπολης, όταν είδαν έναν άνδρα να κυνηγά μία γυναίκα και να την πυροβολεί στη μέση του δρόμου. Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα κινητού.

Στο βίντεο φαίνεται ο 40χρονος να κυνηγά την πρώην σύζυγό του και να την πυροβολεί στο κεφάλι. Αφότου εκείνη έπεσε κάτω, ο άνδρας της έριξε άλλους δύο πυροβολισμούς.

Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε φάση διαζυγίου εδώ και δύο χρόνια και ζούσαν χωριστά. Χθες το μεσημέρι, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του για να δει τα παιδιά της. Όταν ο 40χρονος δεν της τα έδειξε, ξέσπασε καβγάς, που οδήγησε στη δολοφονία της.

Ο άντρας, μετά την πράξη του, παρέμεινε πάνω από τη σορό της. Η αστυνομία τον συνέλαβε, ενώ περίοικοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη Hurriyet τι είδε: «Η γυναίκα παρακαλούσε τον άντρα της: “Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις”. Έσπρωξε τη γυναίκα πίσω στον δρόμο. Εκεί πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια τη γυναίκα τρεις φορές», ενώ τα παιδιά τον φώναζαν και οι γείτονες ούρλιαζαν, παρακολουθώντας με τρόμο. «Μην το κάνεις μπ@στ@ρδε», του φώναζαν.

Προσοχή! Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή