Τραμπ για επίθεση εναντίον του: «Η σφαίρα πήγε στη σωστή γωνία, θα γυρίσω τον Οκτώβριο»

"Δεν ήξερα ότι είχα τόσο πολύ αίμα" είπε ο Ντόναλντ Τραμπ

Τραμπ για επίθεση εναντίον του: «Η σφαίρα πήγε στη σωστή γωνία, θα γυρίσω τον Οκτώβριο»
AP
2'

Μετά την 40λεπτη αργοπορία, την οποία ο Έλον Μασκ απέδωσε σε κυβερνοεπίθεση, ξεκίνησε και βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη η αναμενόμενη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μασκ ξεκίνησε ζητώντας από τον Τραμπ να εξιστορήσει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τον περασμένο μήνα.

Ο πρώην πρόεδρος μίλησε για το πώς η σφαίρα τρύπησε το αυτί του και πόσο αίμα έτρεξε από την πληγή. "Δεν ήξερα ότι είχα τόσο πολύ αίμα. Οι γιατροί αργότερα μου είπαν ότι το αυτί είναι ένα μέρος, που είναι πολύ αιματηρό, αν χτυπηθείς. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ήταν ίσως η καλύτερη εναλλακτική λύση που θα μπορούσες να σκεφτείς καν, επειδή πήγε στη σωστή γωνία", δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι θα "επιστρέψει" στον τόπο της απόπειρας δολοφονίας τον Οκτώβριο. "Παρεμπιπτόντως, θα επιστρέψουμε στο Μπάτλερ και θα επιστρέψουμε τον Οκτώβριο. Είμαστε όλοι έτοιμοι και ... οι άνθρωποι στο Μπάτλερ είναι φανταστικοί", δήλωσε ο Τραμπ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό, αλλά και σε άλλα ζητήματα.

Για την κλιματική κρίση είπε:

Η μεγαλύτερη απειλή δεν είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη, όπου ο ωκεανός θα ανέβει κατά ένα όγδοο της ίντσας τα επόμενα 400 χρόνια ... Η μεγαλύτερη απειλή δεν είναι αυτό. Η μεγαλύτερη απειλή είναι η πυρηνική υπερθέρμανση, επειδή έχουμε πέντε χώρες τώρα που έχουν σημαντική πυρηνική ενέργεια, και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί τίποτα με ηλίθιους ανθρώπους σαν τον Μπάιντεν.

Ενώ για τη Ρωσία ανέφερε:

Ξέρετε, η Ρωσία νίκησε τη Γερμανία μαζί μας και νίκησε τον Ναπολέοντα. Ξέρετε, υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια μεγάλη πολεμική δύναμη και είναι πολύ άδικο. Και η Ουκρανία τώρα δεν έχει αρκετούς άνδρες, χρησιμοποιούν τώρα νέους άνδρες και πολύ ηλικιωμένους άνδρες για να πολεμήσουν, και ... είμαστε σε πολύ κακή θέση. Και δεν πρόκειται να κατηγορήσω, αποκλειστικά, αλλά μπορώ να σας πω ότι θα μπορούσα να το είχα σταματήσει αυτό, και ένας έξυπνος πρόεδρος θα μπορούσε να το είχε σταματήσει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή