Βρετανία: Δύο αδελφάκια χτυπήθηκαν από λεωφορείο - Νεκρό ένα 9χρονο κοριτσάκι

Από το χτύπημα του λεωφορείου τραυματίστηκε και ο μόλις 5 χρονών αδελφός της

Βρετανία: Δύο αδελφάκια χτυπήθηκαν από λεωφορείο - Νεκρό ένα 9χρονο κοριτσάκι
Facebook
1'

Κοριτσάκι μόλις 9 ετών έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του αφού χτυπήθηκε από λεωφορείο στη Βρετανία. Το συγκλονιστικό συμβάν διαδραματίστηκε πριν λίγες ημέρες στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, με το κορίτσι να υποκύπτει τελικά στα τραύματά του ύστερα από μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο. Από το χτύπημα του λεωφορείου τραυματίστηκε και ο μόλις 5 χρονών αδελφός της.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Το άτυχο κορίτσι Τουρκικής καταγωγής «ήταν πολύ καλή μαθήτρια και εξαιρετική στη γυμναστική», όπως δήλωσαν γείτονες που τη γνώριζαν καλά. Το ατύχημα που της κόστισε τη ζωή έγινε πολύ κοντά στο σπίτι του 9χρονου κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι η 9χρονη, λίγες μέρες πριν το ατύχημα είχε κόψει τα μαλλιά της δωρίζοντάς τα για φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά τον θάνατό της, οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε έξι παιδάκια.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου συνελήφθη αρχικά με την κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για την πρόκληση τραυματισμού λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Την ώρα που έγινε το περιστατικό τα δύο παιδιά συνοδεύονταν από μέλος της οικογένειάς τους, σύμφωνα με την αστυνομία. Ωστόσο, οι Αρχές ζητούν όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες κι έχουν δει ακριβώς τι συνέβη να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν αναφορικά με το συμβάν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή