Τζασβίν Σάνγκα: Ποιά είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Το προσωνύμιο «Βασίλισσα της κεταμίνης» και η δράση της στο Χόλιγουντ

Τζασβίν Σάνγκα: Ποιά είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
2'

Η Τζασβίν Σάνγκα είναι μία εκ των πέντε που συνελήφθησαν για την υπόθεση θανάτου του ηθοποιού Matthew Perry.

Η 41χρονη κατηγορήθηκε για την διανομή κεταμίνης στον πρωταγωνιστή των «Friends» τις εβδομάδες πριν πεθάνει σε ηλικία 54 ετών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Σάνγκα- η οποία φέρεται να ήταν γνωστή σε όλο το Βόρειο Χόλιγουντ ως έμπορος σε διασημότητες - είχε το παρατσούκλι «Βασίλισσα της Κεταμίνης» λόγω της παραγωγικής της δραστηριότητας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αρχές του Λος Άντζελες, η 41χρονη έμπορος ναρκωτικών κατηγορείται για συνωμοσία με σκοπό τη διανομή κεταμίνης, τη διατήρηση χώρου με ναρκωτικά, την κατοχή με πρόθεση διανομής μεθαμφεταμίνης, την κατοχή με σκοπό τη διανομή κεταμίνης και πέντε κατηγορίες για διανομή κεταμίνης.

Λίγες ώρες πριν τη σύλληψή της από την αστυνομία στο Λος Άντζελες, η Jasveen Sangha καυχιόταν για το νέο της κούρεμα και χρώμα μέσα από τα social media.

Η Sangha διαφημίζει συχνά την πλούσια ζωή της στο Χόλιγουντ μέσα από τα social media, μία ζωή που φέρεται να χρηματοδοτείται από την εμπορία ναρκωτικών της.

Η 41 ετών Σάνγκα και άλλο ένα πρόσωπο συνελήφθησαν την Πέμπτη (15/8). Η Σάνγκα στο ένταλμα είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για την κατοχή και τη διανομή της κεταμίνης. Αν καταδικαστεί η ποινή μπορεί να κυμαίνεται από 10 χρόνια έως και ισόβια.

jasveen.jpg

Το NBC αναφέρει ότι η Σάνγκα είχε συλληφθεί και τον περασμένο Μάρτιο για ένα ομοσπονδιακό αδίκημα που αφορά ναρκωτικά, το οποίο δεν σχετίζεται με την περίπτωση του Πέρι. Αφέθηκε τελικά ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων.

Πωλούσε ναρκωτικά σε διάφορους πελάτες τουλάχιστον από το 2019, ενώ είχε και ένα σπίτι στο Νορθ Χόλιγουντ όπου ζούσε και έκρυβε ναρκωτικά.

jasveen-sanga

Παρά το ότι γνώριζε τους κινδύνους από τη χρήση τους, η Σάνγκα συνέχισε να πουλά ναρκωτικά. Αναφέρεται από τις δικαστικές αρχές ότι τον Αύγουστο του 2019, πούλησε κεταμίνη σε κάποιον Κόντι ΜακΛόρι λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του από υπερβολική δόση. Όταν ένα μέλος της οικογένειας του ΜακΛόρι έστειλε στη Σάνγκα ένα SMS που έλεγε ότι η κεταμίνη της είχε σκοτώσει τον ΜακΛόρι, η Σάνγκα πραγματοποίησε αναζήτηση στο Google για το «αν μπορεί η κεταμίνη να καταχωρηθεί ως αιτία θανάτου»...

Αξιωματούχοι που ερευνούν την υπόθεση εξηγούν ότι η Σάνγκα και άλλος ένας κατηγορούμενος, «ενδιαφερόταν περισσότερο για τα κέρδη από τον Μάθιου Πέρι, παρά για την καλή κατάστασή του».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή