Ό,τι πιο συγκινητικό: Μετέτρεψε την γειτονιά του σε γκαλερί γλυπτών στην μνήμη της συζύγου του

Μία καλλιτεχνική χειρονομία αγάπης από έναν ερασιτέχνη γλύπτη για να τιμήσει την μνήμη της συζύγου του και να στηρίξει την αδερφή του με σύνδρομο Down

Ό,τι πιο συγκινητικό: Μετέτρεψε την γειτονιά του σε γκαλερί γλυπτών στην μνήμη της συζύγου του
1'

Ο Tim Bushe κόβει φράκτες εδώ και 15 χρόνια. Είναι το χόμπι του, η καλλιτεχνική του έκφραση, ένας τρόπος να συγκεντρώσει χρήματα για την αδερφή του που πάσχει από σύνδρομο Down, αλλά και ένας τρόπος να μνημονεύει την αγαπημένη του σύζυγο, που έχει φύγει από την ζωή.

Σε έναν αδιέξοδο δρόμο στην περιοχή Islington του Λονδίνου, ο Bushe ζούσε εδώ και χρόνια με τη σύζυγό του Philippa, με την οποία γνωρίστηκαν ως έφηβοι στο σχολείο τέχνης και έμειναν μαζί 47 χρόνια.

Ο Bushe, ο οποίος εργάζεται ως αρχιτέκτονας, όταν δεν είναι απασχολημένος με κάποιον φράκτη, έχασε τη γυναίκα του πριν από 7 χρόνια από καρκίνο του μαστού και συνέχισε να σμιλεύει τους φράκτες των γειτόνων του μέχρι που ο δρόμος γέμισε με ελέφαντες, ιπποπόταμους, ψάρια και άλλα πράγματα.

Ωστόσο, οι φράκτες δεν είναι μόνο για περιηγητές, καθώς με κάθε δωρεά, ο Bushe συγκεντρώνει χρήματα για να φροντίσει την αδερφή του με σύνδρομο Down και κάνει δωρεές για περιβαλλοντικούς σκοπούς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή