Παίκτες ξύρισαν τα κεφάλια τους για να στηρίξουν συμπαίκτη τους που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Σε μία συγκινητική πράξη προχώρησαν προπονητές και παίκτης της Κάλμαρ από τη Σουηδία, θέλοντας να στηρίξουν τον συμπαίκτη τους Μάρκους Χέμεν.

Κάλμαρ
Συγκινητική κίνηση από τους παίκτες της Κάλμαρ
X / Kalmar AIK FK
1'

Ο αρχηγός της ομάδας διαγνώστηκε με καρκίνο, με αποτέλεσμα να μην μετέχει πλέον στην… καθημερινότητα του συλλόγου με προπονήσεις και αγώνες, αφού ακολουθεί θεραπεία, ενώ έχασε τα μαλλιά του.

Ωστόσο, στον αγώνα που δίνει απέναντι στον καρκίνο δεν είναι… μόνος του, καθώς οι προπονητές και οι συμπαίκτες του προχώρησαν σε μία συγκινητική κίνηση, ξυρίζοντας τα κεφάλια τους, θέλοντας να δείξουν την συμπαράστασή τους. Μάλιστα, μόλις ο Μάρκους Χέμεν μπήκε στα αποδυτήρια και τους είδε ξέσπασε σε κλάματα.

«Όταν ξέρεις πως έχεις τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή σου και δεν πας σε αυτή μόνος σου, σημαίνει τα πάντα για σένα. Ήταν κάτι απίστευτα όμορφο αυτό που έκαναν τα παιδιά. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε ο αρχηγός της Κάλμαρ: «Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και αυτή τους η συμπαράσταση είναι σπουδαία για μένα και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέλος της Κάλμαρ».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή