Βρετανία: Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι στο Μάντσεστερ - Μια νεκρή και δύο τραυματίες

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης γνώριζε τα θύματα

Βρετανία: Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι στο Μάντσεστερ - Μια νεκρή και δύο τραυματίες
1'

Ανατριχιαστική επίθεση εκτυλίχθηκε σήμερα στο Μάντσεστερ. 22χρονος επιτέθηκε σε ανθρώπους με αποτέλεσμα μια 43χρονη να χάσει τη ζωή της και δύο ακόμη άνθρωποι να τραυματιστούν.

Ως ύποπτος για φόνο μετά το περιστατικό, συνελήφθη ένας 22χρονος άνδρας στην περιοχή Gorton κοντά στο Longsight, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Greater Manchester.

Επιπλέον, μια 17χρονη κοπέλα και ένας 64χρονος μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με «επικίνδυνα για τη ζωή τους τραύματα», αφού υπέστησαν «σοβαρά τραύματα από μαχαίρι».

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα θύματα γνώριζαν τον δράστη, επομένως αντιμετωπίζεται ως μεμονωμένο περιστατικό.

Αστυνομικός μιλώντας στο Skynews είπε: «Κατανοούμε ότι η τοπική κοινότητα θα είναι σοκαρισμένη και ανήσυχη μετά την τραγική είδηση ​​σήμερα το πρωί. Οι σκέψεις μας παραμένουν με τους πληγέντες και τους αγαπημένους τους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους υποστηρίξουμε» και πρόσθεσε: «Μέσα σε λίγα λεπτά από την κλήση, οι αστυνομικοί μας βρέθηκαν στο σημείο και είχε γίνει σύλληψη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή