Γερμανία: Αγρότης λιποθύμησε από αναθυμιάσεις κοπριάς – Συγκρούστηκε με τοίχο του σπιτιού του

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Φλένσμπουργκ και ο αγρότης που οδηγούσε τρακτέρ σώθηκε από τη δηλητηρίαση και το τρακάρισμα

Αγρότης
PIXABAY
1'

Ήταν στα τέλη Ιουλίου 2024, όταν ένας αγρότης, που οδηγούσε το τρακτέρ του, που είχε ρυμουλκούμενο με υγρή κοπριά, πήγε και έπεσε στον τοίχο του σπιτιού του. Όλοι αναζητούσαν την αιτία που ο 34χρονος οδηγός του τρακτέρ λιποθύμησε και έπεσε στον τοίχο του σπιτιού στην περιοχή Νιέμπλουμ στο νησί Φερ, στη Βόρεια Φρισλανδία.

Ο οδηγός του τρακτέρ τραυματίστηκε ελαφρά, ο τοίχος του σπιτιού και κατέρρευσε και όλοι αναζητούσαν την αιτία, που λιποθύμησε και βρέθηκε το τρακτέρ στο εσωτερικό της κατοικίας.

Τελικά, ένα μήνα μετά, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, και αφού εξέτασαν όλες τις αιτίες τόσο οι γιατροί όσο και οι αστυνομικοί της περιοχής διαπίστωσαν πως ο 34χρονος οδηγός λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις που του προκάλεσε η υγρή κοπριά. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η λιποθυμία του αγρότη προκλήθηκε από τους ατμούς που είχαν εισπνεύσει, την ώρα που έγινε το γέμισμα του ρυμουλκούμενου κοπριάς.

Αυτό συνέβη, γιατί όπως έδειξε η μέτρηση ρύπων, διότι υπήρξε σημαντική συγκέντρωση υδρόθειου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγες εισπνοές μόνο από τις αναθυμιάσεις της υγρής κοπριάς είναι αρκετές για να προκληθεί δηλητηρίαση.

Απ΄ό, τι φαίνεται ο αγρότης είχε τύχη βουνό, μέσα στην ατυχία του, καθώς τη γλίτωσε και από την κοπριά και από το τρακάρισμα, που ακολούθησε με τον τοίχο του σπιτιού, που κατέρρευσε. Δυστυχώς όμως, γι΄ αυτόν καλείται να πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του και για το τρακτέρ και για το σπίτι, που έγιναν ρημαδιό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή