Ναυάγιο στη Σικελία: Ανασύρθηκε η σορός της 18χρονης κόρης του Μάικ Λιντς

Επίλογος στη τραγωδία 

Ναυάγιο στη Σικελία: Ανασύρθηκε η σορός της 18χρονης κόρης του Μάικ Λιντς
1'

Συνεχίζεται η ανάσυρση των θυμάτων του ιστιοφόρου που βυθίστηκε στη Σικελία. Το πρωί είχε προηγηθεί η ανάσυρση της σορού του πατέρα της Μάικ Λιντς, επονομαζόμενος και ως «Μπιλ Γκέιτς της Βρετανίας». Λίγο αργότερα το μεσημέρι της Πέμπτης (22/08) βρέθηκε και το άψυχο σώμα της 18χρονης Χάνα Λίντς.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών του ναυαγίου ανέρχεται πλέον σε 7, καθώς νεκρός είχε ανασυρθεί από την πρώτη στιγμή και ο σεφ του σκάφους.

Σημειώνεται πως στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 22 άτομα, όταν βούλιαξε εν μέσω άγριας καταιγίδας ενώ ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Porticello, κοντά στο Παλέρμο. Από τους επιβαίνοντες, ο σεφ του σκάφους βρέθηκε νεκρός, 15 άλλοι διασώθηκαν και έξι παρέμεναν αγνοούμενοι.

Με αυτόν τον τραγικό τρόπο γράφτηκε και ο επίλογος της καταδυτικής επιχείρησης. Η 18χρονη Λίντς βρέθηκε νεκρή στις κάτω καμπίνες.

Τα ερωτήματα που εγείρονται γύρω από το ναυάγιο είναι πάρα πολλά, ιδίως από τη στιγμή που το ιστιοφόρο «Bayesian» θεωρείται κορυφαίο σε επίπεδο ασφαλείας. Μάλιστα ο κατασκευαστής του σκάφους νωρίτερα σήμερα έσπασε τη σιωπή του και χαρακτήρισε το σκάφος «αβύθιστο»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή