Το «σχέδιο κηδείας» της Ντάουνινγκ Στριτ για τον Λάρι - Πώς θα ανακοινωθεί ο θάνατός του

Αντίστοιχα αυτών που χρησιμοποιούνται στον θάνατο επιφανών βασιλικών μελών 
2'

Οι αξιωματούχοι της Ντάουνινγκ Στριτ έχουν καταρτίσει σχέδια για την περίπτωση του τελειώσει και η 9η ζωή του Λάρι, της γάτας που αλωνίζει την πρωθυπουργική κατοικία της Βρετανίας, φέροντας την κωδική ονομασία «Larry Bridges», ένας όρος που χρησιμοποιείται για τον θάνατο επιφανών βασιλικών μελών.

Τα σχέδια κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β' ονομάστηκαν Operation London Bridge, ενώ τα σχέδια για τον θάνατο του Βασιλιά είναι γνωστά ως Operation Menai Bridge, από το ομώνυμο στενό στην Ουαλία.

Ο 17χρονος πια Λάρι, είναι σταθερός κάτοικος στο Νούμερο 10. Έχει δει έξι πρωθυπουργούς να έρχονται και να φεύγουν, από τον Ντέιβιντ Κάμερον μέχρι τον σημερινό Σερ Κιρ Στάρμερ .

Έφτασε στη διάσημη διεύθυνση το 2011 από ένα κέντρο διάσωσης ως κατοικίδιο για τα παιδιά του τότε πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Αλλά έκτοτε έχει ξεπεράσει τη θητεία των Τερέζα Μέι, Μπόρις Τζόνσον, Λιζ Τρασ και Ρίσι Σούνακ, προτού καλωσορίσει την τρέχουσα κυβέρνηση των Εργατικών.

Οι αξιωματούχοι έχουν πλέον ξεκαθαρίσει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να μεταδώσουν τα νέα στο έθνος όταν φτάσει η θλιβερή στιγμή, ανέφεραν οι Times.

Το ρεκόρ θητείας του τιγρέ γάτου επιβεβαιώθηκε όταν κέρδισε τον Peter III, ο οποίος έζησε στην Downing Street από το 1947 έως το 1964.

Ο Λάρι είχε και σχέσεις που δοκιμάστηκαν - συμπεριλαμβανομένης μιας μακροχρόνιας τετραετούς διαμάχης με τον πρώην εχθρό του, τον επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών, Μούζερ Πάλμερστον, ο οποίος αποσύρθηκε από τη θέση του το 2019.

Η αστυνομία χρειάστηκε επίσης να διαλύσει έναν καυγά μεταξύ του Λάρι και της γάτας του Τζορτζ Όσμπορν, Φράγια.

Από τότε που ο νέος πρωθυπουργός πέρασε την πόρτα της Ντάουνινγκ Στριτ, ο Larry συνοδεύεται από τη γάτα JoJo του ηγέτη των Εργατικών.

Απαντώντας στο Διαδίκτυο σε εικασίες για τα σχέδια της κηδείας του, ο λογαριασμός παρωδία του Λάρι, ο οποίος έχει πάνω από 800.000 ακόλουθους, πρότεινε ότι θα ήθελε να τον βαλσαμώσουν και να τον τοποθετήσουν πάνω από ένα τζάκι στο Νο 10 ως υπενθύμιση στους μελλοντικούς πρωθυπουργούς να μην «κάνουν τίποτα ανόητο».

Μια ανάρτηση στο προφίλ του spoof @Number10cat ανέφερε: «Γίνονται σχέδια για το πώς να ανακοινώσω τον θάνατό μου όταν έρθει αυτή η θλιβερή μέρα.

«Η επιθυμία μου είναι να με γεμίσουν και να τοποθετηθούν πάνω από ένα τζάκι στην Ντάουνινγκ Στριτ ως συνεχής υπενθύμιση ότι οι κάτοικοι δεν πρέπει να κάνουν τίποτα

Δέκα στιγμές του Λάρι, όπως τις κατέγραψε σε βίντεο η Daily Mail