Τζέσικα Άλμπα: Η εντυπωσιακή έκπληξη που έκανε στους γονείς της - Το συγκινητικό βίντεο

Η Τζέσικα Άλμπα έκανε έκπληξη στους γονείς της αγοράζοντας το σπίτι που μεγάλωσε ο μπαμπάς της ως παιδί. «Είμαι περήφανος για το κοριτσάκι μου» είπε στο στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του κόσμου

H Tζέσικα Άλμπα
H Tζέσικα Άλμπα
AP
3'

Η Τζέσικα Άλμπα μοιράστηκε τη συγκινητική στιγμή που έκανε έκπληξη στους γονείς της με ένα σπίτι που θα ανακαινιστεί σύντομα. Δεν ήταν όμως οποιοδήποτε σπίτι!

Την Παρασκευή, 30 Αυγούστου, η ηθοποιός του Trigger Warning — η οποία συνεργάζεται με τη συμπαρουσιάστρια Lizzy Mathis στη σειρά Roku Original Honest Renovations — μοιράστηκε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube σχετικά με μια «ειδική ανακαίνιση» στο σπίτι που μεγάλωσε ως παιδί ο πατέρας της

«Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, ξεκίνησα το έργο των ονείρων μου… Έκανα έκπληξη στους γονείς μου αγοράζοντας τους ένα σπίτι! Δεν ήταν ένα οποιοδήποτε σπίτι – ήταν εξαιρετικά συναισθηματικό καθώς ήταν το σπίτι του παππού μου στο οποίο μεγάλωσε ο πατέρας μου», έγραψε η 43χρονη Άλμπα, 43 ετών, στην περιγραφή του βίντεο.

«Αφού πέθανε ο παππούς μου, οι γονείς μου σχεδίαζαν να πουλήσουν το σπίτι για να πληρώσουν τους ιατρικούς λογαριασμούς της γιαγιάς μου. Λοιπόν… Προσποιήθηκα ότι θα τους βοηθούσα να επενδύσουν σε αυτό πριν το πουλήσουν, ενώ στην πραγματικότητα είχα σχεδιάσει να το αγοράσω γι' αυτούς από την αρχή»

1725192811117-262293775-alba.jpg

Η Άλμπα αποκάλυψε στο κλιπ ότι το σπίτι της οικογένειας επρόκειτο να «πωληθεί», δεδομένου ότι η γιαγιά της χρειάζεται φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε αποφάσισε να το αγοράσει με τη βοήθεια του Mathis και ενός οικογενειακού φίλου και εργολάβου

Αφού κάλυψε το σπίτι και έκλεισε τις κατόψεις, η Άλμπα γνωστοποίησε τα νέα στους γονείς της σε ένα βίντεο που καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2021 και δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα. «Το τελευταίο κομμάτι του παζλ είναι ότι προσπαθώ να καταλάβω πώς να σας πω παιδιά ότι θα σας αγοράσω αυτό το σπίτι», είπε η Άλμπα. «Μην το αγοράσετε λοιπόν μόνοι σας».

Στη συνέχεια, το βίντεο περιορίστηκε σε ένα πλάνο της Άλμπα να αγκαλιάζει τους γονείς της — Μαρκ και Κάθριν — καθώς εμφανίζονται εμφανώς συγκινημένοι. «Τώρα το σπίτι στο οποίο μεγάλωσες, μπαμπά, είναι δικό σου», είπε η Άλμπα, πριν ο Μαρκ καθίσει και καλύψει το πρόσωπό του, λέγοντας στην κόρη του ότι ο παππούς της «θα ήταν περήφανος για σένα».

«Ξέρω ότι θα ήταν πραγματικά περήφανος για το κοριτσάκι μου», πρόσθεσε αργότερα. «Μπορώ να ζω στο σπίτι και ελπίζω να τον κάνω περήφανο».Ενώ η έκπληξη είναι πλέον ορατή στο YouTube, η Άλμπα αποκάλυψε στο τέλος του βίντεο ότι ένα δεύτερο μέρος - όπου οι θαυμαστές μπορούν να δουν τη διαδικασία ανακαίνισης - έρχεται σύντομα.

«Ακόμη και μόλις παρακολουθώ αυτό το τρέιλερ πίσω, νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα – αφού κράτησα αυτό το μεγάλο μυστικό, άφησα τους γονείς μου να βιώσουν την έκπληξη, ακολουθούμενη από πολλούς μήνες εργασίας για να κάνω το σπίτι τέλειο για τους γονείς μου. «Πιστέψτε ότι αυτό συνέβη πραγματικά», έγραψε η Άλμπα στην περιγραφή του βίντεο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή