Γεννήθηκαν την ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο - 30 χρόνια μετά ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν

Η απίστευτη ιστορία του Ross και της Annika που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα στο ίδιο μέρος και μετά από χρόνια παντρεύτηκαν

Γεννήθηκαν την ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο - 30 χρόνια μετά ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν
1'

Μία απίστευτη σύμπτωση περίμενε στα 30 του χρόνια τον Ross Watson, ο οποίος έμελλε να γνωρίσει, να ερωτευτεί και τελικά να παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του, η οποία γεννήθηκε την ίδια μέρα και στο ίδιο μαιευτήριο με εκείνον.

Ο νεογέννητος Ross Watson έγινε πρωτοσέλιδο όταν γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1994, καθώς ήταν ένα «μωρό θαύμα» εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τον περασμένο μήνα γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια μαζί με τη σύζυγό του Annika και την οικογένειά του.

Η μητέρα του Κάρολ είχε πει ότι δεν θα έκανε ποτέ παιδιά. Όμως, χάρη στη νεότερη θεραπεία γονιμότητας, ο Ross αποδείχθηκε ότι ήταν το τυχερό έμβρυο εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ήταν η τελευταία ευκαιρία για τους γονείς του να αποκτήσουν ένα μωρό.

Κάτι που θα έμελλε να αλλάξει, επίσης, την ζωή του Ross ήταν, ότι στο νοσοκομείο Wordsley κοντά στο Stourbridge της Αγγλίας γεννήθηκε την ίδια ημέρα και η μελλοντική του σύζυγος.

Χρόνια αργότερα ο Ross γνώρισε την Annika, καθώς σπούδαζαν στο ίδιο κολέγιο και σύντομα συνειδητοποίησαν ότι είχαν την ίδια μέρα γενέθλια.

Ο Ross και η Annika έγιναν σύζυγοι τον Ιούνιο στο ελληνικό νησί της Σκιάθου και πέρασαν τα 30ά τους γενέθλια ταξιδεύοντας μαζί στην Ιταλία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή