Κωνσταντινούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση του Έλληνα, 4 μάρτυρες τον είδαν σε πάρκο

Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Έλληνα οικοδόμου, ηλικίας 78 ετών, στην Κωνσταντινούπολη.

Κωνσταντινούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση του Έλληνα, 4 μάρτυρες τον είδαν σε πάρκο
2'

Ανατροπή στην εξαφάνιση του Έλληνα οικοδόμου, ηλικίας 78 ετών, στην Κωνσταντινούπολη. Συγκεκριμένα, ένας Τούρκος οδηγός ταξί, ανάμεσα στους τέσσερις μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι είδαν τον αγνοούμενο, υποστηρίζει ότι τον εντόπισε εχθές (11/09) σε ένα πάρκο, μιλώντας στην εγγονή του, η οποία ψάχνει εναγωνίως για το οικογενειακό της πρόσωπο.

«Ήταν κάπως άρρωστος και εξαντλημένος, αλλά ήταν αυτός», υποστήριξε ο οδηγός, ο οποίος επεσήμανε ότι του μίλησε κιόλας για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Παράλληλα, συνεχίζονται πόρτα – πόρτα οι έρευνες των τουρκικών αρχών.

Ο άνδρας ταξίδεψε για τουριστικούς λόγους στην Κωνσταντινούπολη, καθώς σύμφωνα με την οικογένειά του, λάτρευε την Πόλη και την ιστορία της. Απορίας άξιον παραμένει πώς χάθηκε, από ένα πολυσύχναστο σημείο όπως η πλατεία Ταξίμ, ενώ, στην περιοχή εκτός από πολλούς αστυνομικούς, υπάρχουν και δεκάδες κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει εντοπισθεί κάποιο στοιχείο.

«Απόλυτα σίγουρος ότι τον είδα, δεν κατάλαβα τι έλεγε»

«Τον ρώτησα εάν χρειάζεται βοήθεια ή αν θέλει να φάει κάτι, αλλά δεν μιλούσε τη γλώσσα και δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Φαινόταν εξουθενωμένος και σαν να είχε αναπνευστικό πρόβλημα. Ήταν εξαντλημένος, φορούσε ένα καπέλο, είχαν μεγαλώσει τα γένια του και σαν να περιπλανιόταν πολλές ημέρες», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας για τον ηλικιωμένο αγνοούμενο.

«Μακάρι να έχουμε κάτι καλό», αναφέρει η κόρη του Έλληνα αγνοούμενου

«Ζούμε με την αγωνία τόσες μέρες, μακάρι να έχουμε κάτι θετικό. Δεν έδειξε ποτέ να τα χάνει ή να χάνει την ψυχραιμία του. Τα 4 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα για εκείνον, η καθημερινή του βόλτα ήταν 10 – 12 χιλιόμετρα. Οκτώ μέρες είναι στον δρόμο, σε ένα ξένο κράτος, έχει αγχωθεί. Λογικό δεν είναι να συμβαίνουν όλα αυτά; Δεν έχω κάποια ενημέρωση από το Προξενείο», ανέφερε η κόρη του, Ντίνα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή