Ελβετία: Ρίγη συγκίνησης από την ανάρτηση της δολοφονημένης φιναλίστ των Καλλιστείων

Η ανάρτηση έγινε λίγους μήνες πριν ο συζυγός της την δολοφονήσει

Ελβετία: Ρίγη συγκίνησης από την ανάρτηση της δολοφονημένης φιναλίστ των Καλλιστείων
instagram
2'

Ισχυρά συναισθήματα προκαλεί ακόμη και μετά την δολοφονία της, η οικογενειακή φωτογραφία που είχε μοιραστεί περίπου πριν ένα χρόνο η 38χρονη φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Ελβετία Kristina Joksimovic που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν τη στραγγάλισε και την τεμάχισε.
Χωρίς να γνωρίζει τι της επεφύλασσε το μέλλον, είχε γράψει στην λεζάντα της φωτογραφίας όπου απεικονίζεται η ίδια με τον συζυγό της και τα δύο παιδιά τους «Ο κόσμος μου». Κάνοντας σαφή τον τρόπο με τον οποίο η ίδια αντιμετώπιζε την οικογενειά της.

elbetidaq.jpg

Λίγους μήνες αργότερα, ο 41χρονος συζυγός της και επιχειρηματίας Thomas ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του τον περασμένο Φεβρουάριο, στο Binningen, κοντά στη Βασιλεία στην Ελβετία. Η έφεσή του να αφεθεί ελεύθερος απορρίφθηκε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης. Ο σωρός της εντοπίσθηκε μία ημέρα μετά τη δολοφονία της

Ο σύζυγός της ομολόγησε ότι τη σκότωσε επικαλούμενος αυτοάμυνα, ενώ ισχυρίστηκε ότι τη διαμέλισε «πανικόβλητος» στο πλυσταριό. Σύμφωνα με έκθεση αυτοψίας, αρκετά μέλη του σώματός της είχαν τεμαχιστεί με ένα μπλέντερ χειρός και πολτοποιήθηκαν με ένα χημικό διάλυμα.

Η άγρια δολοφονία προκάλεσε σοκ στους φίλους της 38χρονης, με έναν εξ αυτών να δηλώνει στο τοπικό πρακτορείο Blick: «Για μένα, έμοιαζαν με την τέλεια οικογένεια». Πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν μηνύματα κάτω από τις αναρτήσεις της. Σε πολλές είναι με τον σύζυγό της, τον οποίο αποκαλεί «βράχο μου».


«Σε κρίση εδώ και μήνες»

Ένα άτομο με γνώση των αναπτυσσόμενων δυναμικών στην οικογένεια δήλωσε στο Blick ότι η σχέση ήταν «σε κρίση εδώ και μήνες», με την αστυνομία να φέρεται να είχε κληθεί εκ των προτέρων για αναφορές σωματικής βίας.

Οι ερευνητές που εξετάζουν την υπόθεση δήλωσαν ότι ο επιχειρηματίας έδειξε υψηλό επίπεδο εγκληματικής ενέργειας. Παράλληλα έκαναν λόγο για έλλειψη ενσυναίσθησης και ψυχρότητα μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ενώ αναφέρθηκαν και στις προσπάθειές του να συγκαλύψει τον θάνατό της. Όπως ανέφεραν, είχε «σαδιστικά-κοινωνιοπαθητικά χαρακτηριστικά».

elvetida nekri

Ο Thomas φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε σε αυτοάμυνα, καθώς η ίδια του επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι διαμέλισε τη νεαρή γυναίκα σε κατάσταση πανικού.

Μια ιατροδικαστική έκθεση επίσης «έρχεται σε αντίθεση με την περιγραφή του για αυτοάμυνα», σύμφωνα με το ελβετικό πρακτορείο FM1 Today.

Ο ίδιος ζήτησε την αποφυλάκισή του γιατί η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν «συγκεκριμένες ενδείξεις ψυχικής ασθένειας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή