Nέα ανατρεπτική ανακάλυψη για το τέρας του Λοχ Νες - Ίσως υπάρχει και δεύτερο

Μια απίστευτη ανακάλυψη που αλλάζει όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα 

Nέα ανατρεπτική ανακάλυψη για το τέρας του Λοχ Νες - Ίσως υπάρχει και δεύτερο
2'

Ένας κυνηγός του μυθικού τέρατος του Λοχ Νες αποκάλυψε πως μπορεί να υπάρχει και δεύτερο, αφού κατέγραψε πλάνα από δύο τεράστιες μορφές να περιπλανώνται στη λίμνη.

Ο Eoin O'Faodhagain παρακολουθούσε το Λοχ Νες μέσω κάμερας την περασμένη Παρασκευή, όταν εντόπισε κάτι στο νερό που τον έκανε να κοιτάξει ακόμη πιο προσεκτικά.

Δύο τεράστια κύματα ήταν ορατά στην επιφάνεια, που κινούνταν το ένα δίπλα στο άλλο μακριά από την κάμερα, πριν ενωθούν και εξαφανιστούν.

Ο 60χρονος O'Faodhagain είπε: «Έμεινα έκπληκτος με αυτό το θέαμα, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω το μέγεθος των δύο κυμάτων».

Συνεχίζοντας είπε: Περίμενα να δω δύο σκάφη στην επιφάνεια, αλλά δεν εμφανίστηκαν ποτέ και τότε είδα δύο ζωντανών πλασμάτων να αναδύονται από το νερό, προκαλώντας τα τεράστια κύματα».

«Προκλήθηκαν δύο κύματα, επομένως το συμπέρασμα που συνάγεται είναι πως τα προκάλεσαν δύο πλάσματα. Αν πρόκειται για το τέρας του Λοχ Νες, τότε είναι βέβαιο πως υπάρχουν δύο», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως κατά την άποψη του πρόκειται για το τέρας του Λοχ Νες, καθώς κανένα άλλο ζώο δεν μπορεί να προκαλέσει τέτοια κύματα.

Ο κύριος O'Faodhagain έκανε την παρατήρηση χρησιμοποιώντας μια κάμερα που διατηρεί το Visit Inverness Loch Ness (VILN) στο Airanloch Bed and Breakfast, στη βόρεια όχθη της λίμνης. Και έχει κάποιες ιδέες σχετικά με το τι μπορεί να προσέλκυσε τα μυθικά πλάσματα στην περιοχή.

«Πρέπει να συμμετέχουν σε συμπεριφορές που συνδέονται είτε με τη διατροφή είτε με το φλερτ είτε με κάποιο είδος οικογενειακού δεσμού», είπε.

O Eoin παρακολουθεί συχνά το νερό από το σπίτι του στην κομητεία Donegal της Ιρλανδίας. Με την πάροδο των ετών, έχει συγκεντρώσει πολλές καταχωρήσεις στο επίσημο μητρώο θεάσεων τεράτων του Λοχ Νες, συμπεριλαμβανομένης μιας τον Ιούλιο.

Αλλά ακόμη και γι' αυτόν, αυτή η παρατήρηση ήταν μοναδική.

*Mε πληροφορίες από το express.uk

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή