Οι δημόσιες ευχές του Βασιλιά Καρόλου για τα γενέθλια του Πρίγκιπα Χάρι

Τα 40α του γενέθλια γιορτάζει ο Πρίγκιπας Χάρι 

Οι δημόσιες ευχές του Βασιλιά Καρόλου για τα γενέθλια του Πρίγκιπα Χάρι
Getty Images
2'

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Πρίγκιπα Χάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μια ανάρτηση σήμερα το πρωί (15/09) ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο επίσημος λογαριασμός της Βασιλικής Οικογένειας έκανε μια ανάρτηση στις 10:30 ώρα Ελλάδος στο X (πρώην Twitter).

Η δημοσίευση ήταν ιδιαίτερα λιτή και έγραφε «Ευχόμαστε στον Δούκα του Σάσεξ χρόνια πολλά για τα 40α του γενέθλια σήμερα!», συνοδευόμενο με ένα εμότζι τούρτας.

Η ανάρτηση συνοδευόταν επίσης από μια φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος φορούσε ένα κομψό γκρι κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο. Η εικόνα τραβήχτηκε το 2018, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο «Digital Docklands» στο Δουβλίνο, όταν ο πρίγκιπας ήταν ακόμα εν ενεργεία βασιλικός

Ο δούκας του Σάσεξ πρόκειται να γιορτάσει τα γενέθλιά του ιδιωτικά στο Μοντεσίτο, όπου ζει πλέον με τη σύζυγό του Μέγκαν, 43 ετών, και τα παιδιά τους Άρτσι, πέντε ετών, και Λίλιμπετ, τριών ετών.

Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το αν ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα έστελναν σήμερα δημόσια μηνύματα για τα γενέθλιά του - αλλά ο βασιλιάς και η βασίλισσα ήθελαν σαφώς να τιμήσουν την περίσταση νωρίς, λίγες ώρες πριν ξημερώσει στη δυτική ακτή της Αμερικής.

Μέχρι στιγμής, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχουν σχολιάσει τη μεγάλη μέρα του Χάρι.

Ο Πρίγκιπας εν συνεχεία αναμένεται να φύγει για διακοπές με τους καλύτερους του φίλους για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, ενώ η Μέγκαν θα μείνει στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή