Γεωργία: Γυναίκα κινηματογραφεί τη στιγμή που πέφτει στο θάνατο της ενώ τραγουδούσε με τη φίλη της

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε αργότερα από τα τραύματα της

Γεωργία: Γυναίκα κινηματογραφεί τη στιγμή που πέφτει στο θάνατο της ενώ τραγουδούσε με τη φίλη της
X
2'

Μια γυναίκα βιντεοσκόπησε τη στιγμή που έπεσε στο θάνατο της.

Οι τελευταίες στιγμές της Arina Glazunova καταγράφηκαν στο απόκοσμο βίντεο που γυρίστηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας, καθώς τραγουδούσε και χόρευε με τη φίλη της κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου.

Σύμφωνα με το The Sun, η Arina, από τη Μόσχα, φαίνεται να περπατάει σε ένα πεζοδρόμιο τραγουδώντας το hit «For The Last Time» του ρωσικού boyband Hunger Boys την Παρασκευή.

Στη συνέχεια, η 24χρονη κοιτάζει προς την κάμερα του τηλεφώνου της φίλης της χωρίς να καταλάβει πού πηγαίνει.

Το κλιπ τη δείχνει να τραγουδάει τη γραμμή του τραγουδιού: «Όχι, δεν σε περιμένω, αλλά να ξέρεις ότι αγάπησα για τελευταία φορά, για τελευταία φορά».

Καθώς επαναλαμβάνει τη φράση, το τηλέφωνο γυρίζει πίσω στη φίλη της και τα μάτια της ανοίγουν με τρόμο καθώς βλέπει την Arina να εξαφανίζεται με το κεφάλι προς τα κάτω στην άκρη του μετρό.

Οι κραυγές της Arina ακούγονται στο soundtrack πριν η οθόνη σβήσει και ακούγονται οι πανικόβλητες φωνές των φίλων της καθώς το κλιπ τελειώνει.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Arina μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε από τραύματα στο κεφάλι καθώς είχε και σπασμένο λαιμό.

Ένα μνημείο στο δρόμο έχει στηθεί δίπλα στο μετρό για να σηματοδοτήσει το θάνατό της.

Φωτογραφίες από το σημείο όπου έπεσε τραγικά στο θάνατο δείχνουν έναν τοίχο μέχρι το γόνατο πάνω από μια πτώση σε μια σκάλα από τσιμέντο.

Ένας ντόπιος με το όνομα Dato Akobia μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο επικίνδυνος είναι ο μικρός τοίχος στον οποίο έπεσε η Arina.

Είπε χαρακτηριστικά: «Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πέσει από αυτόν τον τοίχο».

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε (σκληρές εικόνες)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή