Έλον Μασκ: Μαγνήτισε τα βλέμματα στην ομιλία του Τραμπ – «Κάντε ξανά σπουδαία την Αμερική»

Ο Έλον Μασκ άρχισε να πηδάει πάνω-κάτω και κατέφερε να γίνει «πρωταγωνιστής» κατά την ομιλία του Τραμπ στην Πενσυλβάνια – Τα συνθήματα στο μπλουζάκι και στο καπέλο του

Έλον Μασκ: Μαγνήτισε τα βλέμματα στην ομιλία του Τραμπ – «Κάντε ξανά σπουδαία την Αμερική»
AP
1'

Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα επάνω του και προκάλεσε «σεισμό» στον Τύπο με το άλμα του στη σκηνή για να υποστηρίξει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ. Ο λόγος για τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Τραμπ χαρακτηρίζοντάς τον ως τον μόνο υποψήφιο που μπορεί «να διατηρήσει τη δημοκρατία στις ΗΠΑ».

Όλα συνέβησαν στις 6 Οκτωβρίου στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, όπου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX και της Tesla που αγόρασε επίσης την πλατφόρμα X (πρώην Twitter), ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα ολόμαυρο καπέλο με το σύνθημα MAGA («Make America Great Again» - Κάντε ξανά σπουδαία την Αμερική) και ένα μπλουζάκι «Occupy Mars» (Κατακτήστε τον πλανήτη Άρη). Ο Έλον Μασκ άρχισε να πηδάει πάνω-κάτω, αποσπώντας όλων τα βλέμματα.

Elon Musk

Μπροστά σ’ ένα τεράστιο πλήθος ο Έλον Μασκ παρουσίασε τον Τραμπ ως υπερασπιστή της ελευθερίας του λόγου, υποστηρίζοντας ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν «να σου αφαιρέσουν την ελευθερία του λόγου, θέλουν να σου αφαιρέσουν το δικαίωμα να κρατάς όπλα, θέλουν να σου "ανακόψουν" τον αγώνα».

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος που γεννήθηκε στη Νότιο Αφρική είχε χαρακτηρίσει «σκληρό καρύδι» τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία και του πρόσφερε επισήμως τη στήριξή του μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στις 13 Ιουλίου.

*Με πληροφορίες από Euronews

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή