Σε δύσκολη θέση η Κάμαλα Χάρις, οργή κατά της από φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές

Η πρώτη τραγική ιστορία από την Γάζα είναι η 7η Οκτωβρίου, είπε η Κάμαλα Χάρις μιλώντας σε φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές.

Σε δύσκολη θέση η Κάμαλα Χάρις, οργή κατά της από φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές
1'

Η ομιλία της υποψήφιας των δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις διακόπηκε από φιλοπαλαιστινιακούς διαδηλωτές κατά τη διάρκεια προεκλογικής στάσης την Πέμπτη στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Milwaukee.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ερωτήθηκε κατά την διάρκεια προεκλογικής της συγκέντρωσης για το αν η οργή των φιλοπαλαιστινίων για την κυβέρνηση θα μπορούσε να της στοιχίσει τις εκλογές.

«Υπάρχουν τόσες πολλές τραγικές ιστορίες που έρχονται από τη Γάζα, και φυσικά, η πρώτη στη φάση όλων όσων έχουν συμβεί, η πρώτη και πιο τραγική ιστορία είναι η 7η Οκτωβρίου και ό,τι συνέβη εκείνη την ημέρα, και στη συνέχεια ό,τι συνέβη από τότε», απαντά, συνεχίζοντας να διευκρινίζει ότι οι θηριωδίες της Χαμάς πέρυσι περιελάμβαναν “1.200 αθώους Ισραηλινούς που σφαγιάστηκαν, γυναίκες που βιάστηκαν φρικτά”.

Η Χάρις εξέφρασε επίσης τη λύπη της για τον «εξαιρετικό αριθμό αθώων Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί», προσθέτοντας ότι η εξόντωση του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ αποτελεί μια ευκαιρία για τον τερματισμό του πολέμου.

«Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε» σε αυτό το θέμα, καταλήγει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή