Βίντεο: Έκανε «σέρφ» στην πλημμυρισμένη πόλη του

Ο άνδρας αποθανατίσθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διασχίζει την πλημμυρισμένη πόλη της Γαλλίας, με μια σανίδα του σερφ

Βίντεο: Έκανε «σέρφ» στην πλημμυρισμένη πόλη του
2'

Το ότι εάν έχεις την κατάλληλη ψυχική διάθεση, τίποτε δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο, απέδειξε ένας άνδρας στην πλημμυρισμένη πόλη Μπαγιόν της Γαλλίας, όταν απαθανατίστηκε από τον φακό να «σερφάρει».

Η πόλη είχε πλημμυρίσει μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή της Γαλλίας.

Γεγονός που μάλλον αποτέλεσε απλά την αφορμή προκειμένου ο νεαρός άνδρας να αποτυπωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να την γυρνάει με τον τρόπο που βλέπετε στο βίντεο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πώς παρά τον «ελαφρύ» τρόπο με τον οποίο ο συγκεκριμένος άνδρας αντιμετώπισε τις πλημμύρες, αυτές είχαν ως αποτέλεσμα σοβαρές ζημιές και διακοπές της ηλεκτροδότησης σε τμήματα της ορεινής περιοχής της νοτιοανατολικής Γαλλίας. Ευτυχώς πάντως μέχρις στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία Meteo France έθεσε την Πέμπτη, σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού για πλημμύρες έξι νομούς νότια της πόλης της Λιόν. Ο συναγερμός υποβαθμίσθηκε χθες σε «πορτοκαλί», πράγμα που σημαίνει ότι η στάθμη των υδάτων θα μειωθεί και πάλι.

«Σε ορισμένα σημεία στην περιφέρεια Αρντές έπεσαν μέσα σε 48 ώρες 700 χιλιοστά νερού. Είναι περισσότερο απ' όσο πέφτει σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους στο Παρίσι, η ποσότητα είναι γιγάντια», δήλωσε στο BFM TV η υπουργός Περιβάλλοντος Ανιές Πανιέ-Ρινασέ.

Στις εικόνες που μεταδίδονται από γαλλικούς ειδησεογραφικούς σταθμούς, αυτοκίνητα, οδικές πινακίδες και ζώα κτηνοτροφίας φαίνονται να παρασύρονται από τα νερά. Ο αυτοκινητόδρομος Α47 κοντά στη Λιόν μεταμορφώθηκε για λίγο σε γιγάντιο χείμαρρο.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι το Παρίσι έστειλε 1.500 επιπλέον πυροσβέστες στις πληγείσες περιοχές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή