Σάρα Νετανιάχου: Το μήνυμά της για την επίθεση με drone της Χεζμπολάχ στο σπίτι της

Η ανάρτηση της Πρώτης Κυρίας του Ισραήλ μετά τη στοχοποίηση της πρωθυπουργικής κατοικίας και του ίδιου του Νετανιάχου από τη Χεζμπολάχ

Σάρα Νετανιάχου: Το μήνυμά της για την επίθεση με drone της Χεζμπολάχ στο σπίτι της

Σε μία από τις σπάνιες παρεμβάσεις της, η Σάρα Νετανιάχου, σχολίασε σε ανάρτησή της στο Instagram, το χτύπημα της Χεζμπολάχ με στόχο την πρωθυπουργική κατοικία και τον ίδιο τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Καισάρεια.

Η σύζυγος του Ισραηλινού πρωθυπουργού με σημερινή ανάρτησή της, στην οποία επισύναψε μια φωτογραφία της ισραηλινής σημαίας αναφέρει πως «η απόπειρα δολοφονίας του Πρωθυπουργού του Ισραήλ και η δική μου, δεν είναι απλώς μια προσωπική απόπειρα - Αυτό είναι ένας τραυματισμός για όλους μας».

Σε άλλo άρθρο ευχαριστούσε «από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την ανησυχία και τα μηνύματα που ζεσταίνουν την καρδιά από τη χώρα και τον κόσμο», και σημείωσε: «Σε μια τόσο δύσκολη και συγκλονιστική στιγμή για όλους μας, νιώθουμε τη ζεστή αγκαλιά και τη δύναμη που μας δίνετε να συνεχίσουμε, να ορθοποδήσουμε απέναντι σε κάθε απειλή και να δυναμώσουμε τα χέρια των στρατιωτών μας των γενναίων».

sara-netaniahu.jpg

Η επίθεση του drone σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε το πρωθυπουργικό ζεύγος δεν ήταν μέσα.

Η επιτυχής διείσδυση του drone έφερε πολλές συζητήσεις καθώς θεωρήθηκε μια πολύ σοβαρή αποτυχία ασφάλειας. Το IDF ανακοίνωσε ότι το περιστατικό άρχισε να ερευνάται από την Πολεμική Αεροπορία.

Οι κάτοικοι στην Καισάρεια εξοργίστηκαν επειδή δεν υπήρχε έγκαιρη προειδοποίηση. "Δεν υπήρχε κανένας συναγερμός πριν. Ακούσαμε σαν βλήμα στον ουρανό και ξαφνικά τη συντριβή στο σπίτι δίπλα στην πρωθυπουργική κατοικία".

Αυτό είναι το τρίτο περιστατικό μέσα σε μια εβδομάδα περίπου κατά το οποίο ένα UAV που πέρασε από τον Λίβανο καταφέρνει να φτάσει βαθιά στο Ισραήλ και να χτυπήσει την κεντρική περιοχή της χώρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή