Τραγικό θάνατο βρήκαν 13 άτομα από κατολισθήσεις στη Κολομβία

Στην Κολομβία πριν λίγες ώρες, 13 άτομα έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 27 τραυματίστηκαν σήμερα, από κατολίσθηση που παρέσυρε....

1'

Στην Κολομβία πριν λίγες ώρες, 13 άτομα έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 27 τραυματίστηκαν σήμερα, από κατολίσθηση που παρέσυρε πέντε σπίτια και ένα μπαρ, στην επαρχία Ναρίνιο της νοτιοδυτικής Κολομβίας, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Λα Κρους.

"Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω λάβει, ο απολογισμός είναι 13 νεκροί. Άλλοι 27 τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και αγνοείται η τύχη τριών ανθρώπων", δήλωσε ο Αλεξάντερ Ρεάλπε, δήμαρχος της πόλης Λα Κρους, όπου βρίσκεται η κοινότητα Σαν Γεράρδο, όπου έγινε η κατολίσθηση. Μεταξύ των νεκρών υπάρχουν και παιδιά τον ακριβή αριθμό των οποίων ακόμα δεν γνωρίζουμε.
Η συνεχής καταρρακτώδης βροχή παρέσυρε τόνους λάσπης η οποία στο πέρασμά της παρέσυρε τα σπίτια και το μπαρ στο οποίο μέσα διασκέδαζαν για ένα εορταστικό γεγονός. Υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται και γίνονται προσπάθειες για επιζώντες.
Άλλες 400 τουλάχιστον οικογένειες απομακρύνθηκαν από την περιοχή προκειμένου να μην παρασυρθούν από τη μανία της λάσπης.
Μέσα στο μήνα τουλάχιστον άλλα 100 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο Μπέλο Μεντεγίν, από άλλη κατολίσθηση που προηγήθηκε της σημερινής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή