Πάφος: Λουκέτο βάζουν οι επιχειρήσεις πώλησης αυτοκινήτων

Κλείνουν οι επιχειρήσεις πώλησης αυτοκινήτων στη Πάφο. Αυξάνεται η παρανομία με τη πώληση των οχημάτων στα πεζοδρόμια καταγγέλει ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Ανδρέας Σιήκκης.

Πάφος: Λουκέτο βάζουν οι επιχειρήσεις πώλησης αυτοκινήτων
1'

Επεσήμανε επίσης πως καταγράφουν άνοδο οι επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων. Ο κ Σιήκκης ανέφερε πως το επάγγελμα του αυτοκινήτου είναι το τρίτο επάγγελμα που έχει υποστεί συνέπειες μέσα από την οικονομική κρίση μετά το κατασκευαστικό και το τουριστικό τομέα.

Στη Πάφο πρόσθεσε ήδη έχουν βάλει λουκέτο τέσσερις επιχειρήσεις, γιατί δεν άντεξαν την οικονομική κρίση και τις αλλαγές που σημειώθηκαν σε σχέση με τις φορολογίες των οχημάτων. Ο Ανδρέας Σιήκκης υπογράμμισε πως τους τελευταίους 4 μήνες του 2012 διαφάνηκε πως ανάκαμψε η κατάσταση λόγω της εισροής κάποιων Ιρανών και Ρώσων επενδυτών στη Κύπρο. Επεσήμανε ωστόσο πως η ανάκαμψη των τελευταίων μηνών δεν είναι ικανή να ικανοποιήσει πλήρως όλο το φάσμα του Εμπορίου της επαρχίας ώστε να φανεί ότι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρηματιών πώλησης αυτοκινήτων ανέφερε πως δεν λαμβάνονται μέτρα υπέρ της κοινωνίας και υπέρ των επιχειρηματιών.

Πηγή¨ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή