Θέλουν να κάνουν 11 παιδιά και έχουν ως πρότυπο τον... Μπιν Λάντεν!

Οι αδελφές του Ισλάμ δηλώνουν ότι βρίσκονται «στην υπηρεσία των ανδρών», φοράνενικάμπ, που αφήνει ακάλυπτα μόνο τα μάτια τους, θέλουν να παντρευτούν άμεσα και να κάνουν μέχρι έντεκα παιδιά, τα οποία θα τηρούν αυστηρά τους κανόνες του Ισλάμ, κατηγορούν τις γυναίκες που κατεβαίνουν στην πλατεία Ταχρίρ και πιστεύουν ότι μόνο εκείνες εκπροσωπούν την «πραγματική Αίγυπτο»..

Θέλουν να κάνουν 11 παιδιά και έχουν ως πρότυπο τον... Μπιν Λάντεν!
2'

Οι αδελφές του Ισλάμ πραγματοποιούν συναντήσεις τρεις φορές την εβδομάδα, χρηματοδοτούνται από την εξτρεμιστική οργάνωση Gamaa Islamiya και ασχολούνται με φιλανθρωπικό έργο, ιατρική περίθαλψη, εκπαιδευτική φροντίδα. «Τώρα είμαστε ελεύθερες να εκφραστούμε, στο φως του ήλιου. Με τον Μουμπάρακ δε μπορούσαμε να συναντηθούμε. Μας καταζητούσε η αστυνομία. Ξεκίνησε μια νέα εποχή για τις γυναίκες της Αιγύπτου», εξηγεί μια από τις νεαρές γυναίκες.

Όσο για τις διαδηλώσεις κατά των σεξουαλικών επιθέσεων, υποστηρίζουν πως «οι γυναίκες αυτές δε μας αντιπροσωπεύουν. Έχουν κακή συμπεριφορά: λένε άσχημες κουβέντες, πίνουν, κοιμούνται με άλλους άνδρες. Το είδαμε στην τηλεόραση», υποστηρίζει η επικεφαλής της ομάδας, Σάντια Αχμέντ.

Η 22χρονη Σομάγια Αζεμόν αποκαλύπτει ότι οι σύζυγοι των αδελφών, αγοράζουν συχνά σέξι εσώρουχα και «παιχνίδια» για να διασκεδάσουν, άλλωστε όπως λέει «ένα από τα κυριότερα σημεία της ζωής μας είναι να υπηρετούμε τον σύζυγό μας και να τον υπακούμε. Το λέει το Κοράνι, η οικογένεια έρχεται πάνω από όλα».

Πάνω βέβαια από τα σέξι εσώρουχα, όλες τους δεν αποχωρίζονται το νικάμπ, καθώς όπως λένε: «δεν πρέπει να τραβήξουμε την προσοχή των ανδρών. Η κόρη μου είναι νέα και έχει πολύ όμορφα μάτια, για αυτό το λόγο ακόμα και εκείνο το σημείο είναι καλυμμένο από ένα δίχτυ. Βέβαια, το ρούχο μας προκαλεί κάποια προβλήματα, ειδικά το καλοκαίρι που κάνει ζέστη. Όμως θα αποζημιωθούμε αργότερα, στον παράδεισο. Ο Θεός μας το ζήτησε να το φορέσουμε και είμαστε χαρούμενες που το κάνουμε», λέει η Σάντια.

Όσο για το πρότυπό τους: «Ο Μπιν Λάντεν είναι ο πνευματικός οδηγός μας. Είναι ο σωτήρας μας. Οι δυτικοί τον θεωρούν τρομοκράτη, όμως ο πραγματικός τρομοκράτης είναι ο Μπους», λέει η επικεφαλής της ομάδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή