Serial Killer στις ΗΠΑ:Δεν σκότωσα 49, σκότωσα 80 γυναίκες

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο κατά συρροή δολοφόνος ονόματι Gary Ridgway, γνωστός και ως ο δολοφόνος του Green River , ένιωσε την ανάγκη να προβεί στην παρακάτω αποκάλυψη για να ησυχάσουν οι οικογένειες των θυμάτων και να μην έχουν πλέον ψεύτικες ελπίδες.

Serial Killer στις ΗΠΑ:Δεν σκότωσα 49, σκότωσα 80 γυναίκες
1'

Ο άνδρας δήλωσε πως, οι γυναίκες που σκότωσε δεν είναι 49 αλλά 80 ακριβώς! Τα στυγερά εγκλήματά του τα διέπραξε από το 1980-1990 και θύματά του ήταν ιερόδουλες και μικρά κορίτσια που αποφάσιζαν να φύγουν από το σπίτι τους.

Ο διαταραγμένος δράστης που ωστόσο είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του, προκειμένου να γλυτώσει τη θανατική ποινή, συμφώνησε να ομολογήσει την διάπραξη των φόνων.

Τώρα, έρχεται ο ίδιος να ομολογήσει δημόσια πως στην πραγματικότητα τα θύματά του ήταν πολύ περισσότερα και συγκεκριμένα έφτασαν τα 80, αφήνοντας έκπληκτη όχι μόνο τη δημοσιογράφο αλλά και την κοινή γνώμη.

Ο εφιαλτικός serial killer διέθετε βαφείο φορτηγών και είχε παντρευτεί τρεις φορές. Μπροστά στην κάμερα παραδέχτηκε πως μάζευε πόρνες από τον δρόμο αλλά και έφηβες και αφού τις βίαζε, τις στραγγάλιζε, τις ακρωτηρίαζε και τέλος, τις πετούσε σε ένα σκουπιδότοπο κοντά στον ποταμό Green River.

Να σημειωθεί πως εξ αρχής το FBI είχε εκφράσει υποψίες πως τα θύματα του μανιακού δράστη ήταν 71, κάτι που ωστόσο τελικά δεν αποδείχτηκε. Σήμερα ο Gary Ridgway παραδέχεται πως το FBI είχε τελικά δίκιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή